Görüş Bildir
Haberler
Diego Costa Açılışı Yaptı, Chelsea İyi Başladı

Diego Costa Açılışı Yaptı, Chelsea İyi Başladı

Fatih
18.08.2014 - 21:49 Son Güncelleme: 19.08.2014 - 00:24

Diego Costa Açılışı Yaptı, Chelsea İyi Başladı

Premier Lig'in ilk haftası Burnley-Chelsea maçıyla tamamlandı.

Premier Lig'de ilk hafta heyecanı Burnley-Chelsea maçıyla tamamlanırken, gülen taraf skorla Jose Mourinho'nun ekibi oldu.

Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip 14. dakikada Scott Arfield ile 1-0 öne geçerken, Diego Costa 17. dakikada skora dengeyi getiren golü kaydetti: 1-1

21- dakikada organize gelişen atakla Fabregasın müthiş pasını golle buluşturan Andre Schürrle Chelsea'yi öne geçiren golü atarken, 34. dakikada yine Fabregas'ın kullandığı köşe vuruşunu iyi takip eden Branislav Ivanovic farkı ikiye çıkardı: 1-3

İlk yarıda başka gol olmazken ikinci yarı karşılıklı ataklarla başladı. Burnley'nin farkı azaltmak için yaptığı ataklar katı Chelsea savunmasını aşamayınca karşılaşmada başka gol olmadı ve üç puan Maviler'in oldu: 1-3

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/ingilt...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Chelsea Açılışı Yapıyor

Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Chelsea, yeni sezonun ilk maçını Burnley ile deplasmanda oynuyor.

Bu sezon Premier Lig'de şampiyonluk hedefleyen Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Chelsea, ligin yeni ekiplerinden Burnley ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Chelsea'de sezon öncesi çalışmalarda sakatlanan ve uzun süre sahadan uzak kalacak Didier Drogba moralleri bozsa da Mou, Diego Costa'ya sahip ve 11'de ounu kullanacak. Yeni transfer Fabregas'ın da 11'de başlaması ve Oscar ile Matic'e 4-3-3'lük sistemde eşlik etmesi bekleniyor.

Tüm spekülasyonlara ve takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberlere rağmen Petr Cech'in de 11'de başlaması bekleniyor. Jose Mourinho, cezalı olan orta saha oyuncusu Ramires'ten faydalanamayacak.

Burnley'de Sam Vokes sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeck. Premier Lig'in yeni ekibinin 4-2-3-1'lik sistemde oynaması ve ileri uçta Arfield, Ings, Kighty ve Jutkiewicz ile başlaması bekleniyor.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/match/burnley-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın