Görüş Bildir
Haberler
Cenk Tosun: "Milli Daveti Bekledim"

Cenk Tosun: "Milli Daveti Bekledim"

Fatih
16.10.2014 - 23:21

Cenk Tosun: "Milli Daveti Bekledim"

Sivas mücadelesinde ilk 11'de sahaya çıkması beklenen Cenk Tosun, Fatih Terim'e mesaj yolladı

BEŞİKTAŞ'IN iki oyuncusu Cenk Tosun ve Veli Kavlak, dün Vialand AVM Kartal Yuvası mağazasında taraftarlarla buluştu... Cenk Tosun, burada yaptığı açıklamada 'A Milli Takım'a çağrılacağımı umuyordum, bekledim de açıkçası. Ama Fatih Hoca'nın kararı bu, saygı göstermemiz lazım. Demek ki daha fazla çalışmam lazım. Yeniden A?Milli Takım'a çağrılmak için elimden geleni yapacağım' dedi.

CENK, Sivas maçı ve kendi performansı hakkında ise şunları söyledi: 'Sivas ile Ankara'da oynayacağız. Bizim için farklı olacak. Taraftarımızın desteğini orada da bekliyoruz. İnşallah 3 puanı alacağız. F.Bahçe ile G.Saray'ın karşılaşacağı haftada bu maçın önemi daha fazla.

İLK hafta gol attım, sonra takım düşüşteydi, ben de performansımı yansıtamadım. Ama iyi çalışıyorum, bu haftaki Sivas maçında hocam şans verirse elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

VELİ Kavlak, Beşiktaş'ta kalmak istediğini bir kez daha söyledi. Dünkü imza gününde konuşan Veli, şu ifadeleri kullandı:

'ŞU ana kadar hiçbir görüşme olmadı. Önümüzdeki günlerde ne olacak, bakacağız. Benim sezon sonuna kadar sözleşmem var. Kontratım bitene kadar elimden gelenin en iyisini yapacağım. Tabii ki Beşiktaş'ta kalmak istiyorum.

TAKIMIN durumu şu an çok iyi. Maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz ve Sivas'ı yenmeyi hedefliyoruz.'

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/-mill...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın