Görüş Bildir
Haberler
Cansız Bedeni Kıyıya Vuran Suriyeli Mülteci Çocuğa Kur'an’la Veda

Cansız Bedeni Kıyıya Vuran Suriyeli Mülteci Çocuğa Kur'an’la Veda

ATKN
25.01.2016 - 15:41

Yunanistan'ın Midilli Adası'nda Suriyeli mülteci bir çocuğun cansız bedeni kıyıya vurdu. Adadaki yardım kuruluşundan bir doktor, mülteci çocuğun cansız bedeninin başında cep telefonundan Kur'an okuttu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lighthouse- Refugee Relief in Lesbos adlı yardım örgütü Facebook sayfasında paylaştığı videoda, Midilli Adası'nda bir kişinin, Suriyeli çocuk mülteciye ait olduğu tahmin edilen bir ceset bulduğunu belirtti. Ceset, Kagia sahilinde Marit isimli bir ada sakini tarafından bulundu.

Örgüt, soyadını belirtmediği nöbetçi doktor Mustafa'nın, polis gelene dek mültecinin cenazesinin başında beklediğini ifade etti. Paylaşılan videoda da doktorun cep telefonundan cenaze başında Kur'an okuttuğu görülüyor.

Cesedi bulan Marit isimli vatandaş ise 'İlk kez sahilde bir cesede rastladım. Bu durum adadaki herkesin başına her an gelebilir. Artık buradaki yaşamın bir parçası oldu bu' dedi 

Midilli Adası, Ege Denizi'ni geçerek Türkiye'den Avrupa'ya gitmek isteyen mültecilerin ilk duraklarından biri. Son bir yıl içinde yüzlerce mülteci denizde boğularak hayatını kaybetti. 

Al Jazeera

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
21
9
5
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Hayır bilmiyor ki o durumda ki çocuğun böyle olmasının temel sebebi elinde ki kuran...

rafaelm

O çocuğun orada ölmesinin temel sebebi insanlardır Gelmişsin burada boş ateist lafı yapıyorsun.

itsasin

başlarına ne geldiyse dinden geldi.rahat bırakın artık.

Uyuşuk adam

Kuran okununca niye rahatsız oluyor insanlar?