Görüş Bildir
Haberler
Bursaspor Bu Sezon İstanbul Takımlarına "Teslim" Oldu

Bursaspor Bu Sezon İstanbul Takımlarına "Teslim" Oldu

Mustafa Murat ARSLAN
01.04.2014 - 14:10 Son Güncelleme: 01.04.2014 - 14:25

Bursaspor Bu Sezon İstanbul Takımlarına "Teslim" Oldu

Son yıllardaki en kötü sezonunu yaşayan Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası dahil İstanbul takımlarıyla oynadığı 8 maçta galibiyet alamadı.

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon beklenen performansı sergileyemeyen, İstanbul takımlarına karşı şanssızlığını da kıramayan yeşil-beyazlı takım, dün akşamki Fenerbahçe maçında da sahadan 3-0 gibi taraftarlarını üzecek bir skorla yenik ayrıldı. Ligde bu sezon İstanbul takımlarıyla ilk maçını 2. hafta Galatasaray ile oynayan Bursaspor, 1-1′lik skorla sahadan 1 puanla ayrıldı. 4. haftada Beşiktaş, 10. haftada da Fenerbahçe’yi konuk eden “Yeşil Timsah”, 3-0 ve 3-2′lik skorlarla rakiplerine yenildi.

Kasımpaşaspor’u ligin 12. haftasında ağırlayan Bursaspor, 1-1 biten maç sonrası 1 puana razı oldu. Ligin ikinci yarısıyla birlikte çıkış yapması beklenen yeşil-beyazlı takım, 19. haftada Galatasaray deplasmanında tam anlamıyla hezimete uğradı. İstanbul deplasmanında “en kötü beraberlik” parolasıyla giden Bursaspor, 6-0 gibi tarihindeki en farklı yenilgilerinden birini aldı.

Beşiktaş ile deplasmanda 21. haftada oynayan Bursaspor’un yine yüzü gülmedi ve 1-0′lık skorla Bursa’ya puansız döndü.

Kupada beraberlik

“Yeşil Timsah”, ligde olduğu gibi Ziraat Türkiye Kupası’nda da İstanbul takımlarına diş geçiremedi.Kupanın yarı finalinin ilk maçında Galatasaray’a konuk olan Bursaspor, 2-0 yenik duruma düştüğü maçı 2-2 berabere bitirerek ikinci maç için avantajlı bir skor elde etti. Galatasaray’a karşı biri kupada olmak üzere 2 beraberlik elde eden, sahasındaki Kasımpaşaspor maçında 1 puan kazanabilen “Yeşil Timsah”, Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaşmalarında puan yüzü göremedi.

Kaleyi kapatamadı

Bursaspor, bu sezon İstanbul takımlarına karşı kalesini de kapatamadı.Yeşil-beyazlı takım, Kasımpaşa, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’tan 18 gol yerken, rakip fileleri sadece 4 kez havalandırabildi.Bursaspor’un bu sezon İstanbul takımlarıyla oynadığı maçlar ve sonuçları şöyle: 2. Hafta Bursaspor-Galatasaray 1-1 4. Hafta Bursaspor-Beşiktaş 0-3 10. Hafta Bursaspor-Fenerbahçe 2-3 19. Hafta Galatasaray-Bursaspor 6-0 21. Hafta Beşiktaş-Bursaspor 1-0 27. Hafta Fenerbahçe-Bursaspor 3-0 Türkiye Kupası Galatasaray-Bursaspor 2-2

Kaynak: http://www.spor1903.com/bursaspor-bu-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın