Görüş Bildir
Haberler
Brodway'in Efsanesi Oldu

Brodway'in Efsanesi Oldu

Ulaş
10.06.2014 - 17:35

Brodway'in Efsanesi Oldu

ABD’de sahne ve gösteri sanatlarının Oscar’ı olarak kabul edilen Tony Ödülleri, New York’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Bu yıl Hugh Jackman’ın sunuculuğunda 68’incisi düzenlenen törende, A Gentleman’s Guide To Love and Murder En İyi Müzikal seçildi. Dört ödüle değer görülen müzikal, Darko Tresnjak’a da En İyi Yönetmen Ödülü’nü getirdi.

MCDONALD REKOR KIRDI

Broadway’in efsanelerinden biri olarak kabul edilen Audra McDonald, Lady Day at Emerson’s Bar & Grill adlı oyundaki Billie Holiday performansıyla Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu seçildi. Altıncı kez ödüle değer görülen McDonald, en çok Tony Ödülü’ne değer görülen isim olarak rekor kırdı. Jesse Mueller da Beautiful - The Carole King Musical adlı müzikaldeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandı.

Breaking Bad dizisiyle geniş bir hayran kitlesi edinen Bryan Cranston, ilk Broadway performansı olan All The Way ile Drama dalında En İyi Erkek Oyuncu seçildi. Cranston’ın eski ABD Başkanı Lyndon Johnson’ı canlandırdığı All The Way, aynı zamanda En İyi Oyun seçildi. Müzikal dalında En İyi Erkek Oyuncu Ödülü ise, How I Met Your Mother dizisiyle yıldızı parlayan Neil Patrick Harris’in oldu. Haris, kendisine ödül getiren Hedwig and the Angry Inch müzikalinden bir de şarkı seslendirdi. 

  • Taraf
Kaynak: http://www.taraf.com.tr/haber-brodway...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0