Görüş Bildir
Haberler
Bozdağ: Dört Bakanın Fezlekesi Geldi

Bozdağ: Dört Bakanın Fezlekesi Geldi

Fatih UZUN
10.01.2014 - 18:22
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dört Bakanın Fezlekesi Geldi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ dört bakanın fezlekesinin Adalet Bakanlığı’na geldiğini açıkladı. Bozdağ “Fezlekeleri inceliyoruz. İncelemenin ardından gereken yapılacak” dedi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen ve şüphelileri arasında eski bakanlar Muammer Güler, Erdoğan Bayraktar ve Zafer Çağlayan’ın oğullarının da olduğu Büyük Rüşvet ve Yolsuzluk operasyonunun Bakanlara kadar uzandığı belirtiliyor. Operasyon kapsamında adları geçen Muammer Güler, Erdoğan Bayraktar, Zafer Çağlayan ve Egemen Bağıl hakkında Adalet Bakanlığı’na fezlekelerin geldiğini Bakan Bozdağ açıkladı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yolsuzluk ve rüşvet iddialarına ilişkin 4 bakan hakkında hazırlanan fezlekelerin bakanlığa ulaştığını söyledi.

Adalet Komisyonu’nda HSYK’nın yapısı ile ilgili değişiklik öngören kanun teklifi görüşülüyor. Görüşmelere ara verildi. Bakan Bozdağ, ara verildiği sırada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bozdağ, 4 bakan hakkında hazırlanan fezlekenin Adalet Bakanlığı’na geldiğini açıkladı. Bakan Bozdağ, fezlekelerin Meclis’e ne zaman gönderileceği konusunda ise net bir tarih vermedi ve çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

  • Vagus
Kaynak: http://vagus.tv/2014/01/10/bozdag-dor...

Bozdağ'dan Hsyk'ya Anayasa Değişikliği Önerisi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, HSYK'nın yapısını değiştirmeye yönelik anayasa değişikliği için muhalefete işbirliği çağrısı yaptı.

Bozdağ’ın bu çağrısına CHP’den jet cevap geldi.

CHP Grup başkanvekili Engin Altay 'Sayın Bakan biz samimiyetle bu konuda kurulacak bir masaya üye vermeye hazırız.Samimiyseniz bu teklifi çekin, yarın görüşmeye başlayalım' dedi.

Ayrıntılar geliyor...

  • Oya ARMUTÇU / ANKARA

  • Hürriyet

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/255...

Bozdağ: Dört Bakanın Fezlekesi Geldi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ 4 bakan hakkındaki fezlekenin Adalet Bakanlığı'na ulaştığını

Bakan Bozdağ “Fezlekeleri inceliyoruz. İncelemenin ardından gereken yapılacak” dedi.

Radikal

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/politika/bo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0