Görüş Bildir
Haberler
Bize Bir Fotoğraf ve Rakam Seç Aşk Hayatını Yorumlayalım

Bize Bir Fotoğraf ve Rakam Seç Aşk Hayatını Yorumlayalım

Bazı anlarda hissettiklerimiz doğru ve yönlendirici olabilir. Şimdi hislerine göre seçeceğin bir fotoğraf ve rakam bize senin hakkında çok şey anlatacak. 

Hazırsan hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bize bir fotoğraf seç.

2. Şimdi de bize bir rakam seç.

Sevince gözün hiçbir şeyi görmüyor.

Sen sevince veya aşık olunca gözün hiçbir şey görmez oluyor. Sana aşk yasaklanmalı. Kendini bile unuttuğun ilişki ne kadar sağlıklı olabilir ki? Her zaman karşı tarafı mutlu etmeye çalıştığın bir ilişki, hep hüsrana uğrar. Kendini ön planda tutmalısın, öncelik senin düşünce ve kararların olmalı. Çünkü sen en başından karşılıksız sevmeyi öğrenmişsin. Senin mutlu olman için birinin seni sevmesine gerek yok. Senin sevgin her şeye yeter sanıyorsun. Ama yetmiyor. Bir süre mükemmel ilerlese de devamında karşındaki insana, senin gösterdiğin sonsuz sevgi de yetmiyor. İlişkilerinde hep daha fazlasını vermemelisin. Sana karşı gösterilen saygısız ve sevgisiz tutum karşısında asla sessiz kalma. Sana iyi gelmeyen, seni sen yapan özelliklerini değiştirmek isteyen insanlardan uzak dur. Gerçekten seni senin gibi seven biri karşına çıkacak. O zaman diğerleri için kaybettiğin vaktine üzüleceksin. Her yaşadığın şey sana bir şey öğretmek için var. Yani karşına iyi veya kötü ne çıkıyorsa sana bir şeyler katmak için çıkıyor. Aşk hayatın çoğu zaman çıkmazda. İçinde yaşadığın her şeyi çok çabuk dışarı yansıtmandan dolayı, insanlara çok fazla sevgi gösteriyorsun.

Hayatının merkezine sevgilini koyuyorsun.

Senin hayatının merkezi sevgilin... Sen yönlendirmekten çok yönlendirilmekten hoşlanan birisin. İlişkilerinde huzur arıyorsun. Yanında olduğunda gerilmek değil, evinde hissetmek istiyorsun. Bağlanma duygunu çok uçlarda yaşaman, sana eksi olsa da karşına gerçekten anlayışlı biri çıktığında, mükemmel uyumu yakalayabiliyorsun. Sürekli bir telaş içindesin. Bir şeyleri kaçırdığını düşünüyorsun. Ama her şeyin bir zamanı vardır. Sana gelecek şeylerinde zamanını bekle. Eğer kendi isteklerin doğrultusunda hareket edersen, istediğin bir ilişki yaşarsın. Sen kendini doğru bir şekilde geliştirirsen, doğru insanda senin karşına çıkar. Sürekli aşka odaklanmak veya sevgiline odaklanmak yerine kendine dönmelisin. Çünkü beklemediğin ve bir anda olan şeyler daha özel ve kıymetlidir. Kendini özel hissetmelisin, bunun için aşk sanıp herkesi hayatına dahil etme. Seni tamamlayan ve seni anlayan kişiyi hayatına al. Heyecanlı yapın ve aceleci tavrın sonucunda, yanlış adımlar atsan da seni o yoldan döndürecek dostların var. İlişkilerinde sana kötü hissettiren ve geceleri uyumana engel olan her şeyi hayatından çıkar.

Sen hoşlanmadan ileri gidemiyorsun.

Sen ilişkilerinde hoşlanmaktan ileri gidemiyorsun. İlişkiye hazır olmamak bunun nedeni olabilir. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar irdeleyen birisin. Bu yüzden de en küçük hatalar seni uzaklaştırabilir. Aradığın insanlar, senin gibi değil senin tam zıttın olmalı. Çünkü zıtlıkların aşkı yaşattığını düşünüyorsun. Çok baskın olmadığı sürece zıt düşünceleri seni çekiyor. İlişkilerinin hoşlanmadan ileri gidememesinin bir nedeni daha karşındaki insanda bir çaba görmemen. İlk başlarda heyecandan dünyaları yakabilecek olan sen daha sonra karşındakinden aynı duyguyu hissedemeyince, bütün yeşeren umutların sönüyor. Seni duygular ayakta tutuyor yani. Seni daha fazla tanımak için gösterilen çabaya hayranlık duyuyorsun. Yeterince ilgi görmeyince de sen de olan duygular da ölüyor. Bu nedenle de hoşlanmaktan ileri gidemiyorsun. Çünkü sen kimsenin hayatında öylesine biri olmak istemiyorsun. Kendine ve sevdiklerine çok değer veriyorsun. Ama sadece kendine gösterdiğin değer yetmiyor. Hayatına girecek kişinin de seni el üstünde tutmasını istiyorsun. Çünkü herkes kendi hayatının başrol oyuncusudur. Figüranı oynamak sana göre değil yani.

Sen oldukça zor birisin.

Sen ilişkilerde oldukça zor birisin. Senin hayatına girmek ne kadar zorsa, hayatından çıkmakta o kadar zor. İlk görüşte aşka değil de, birini tanıdıkça özelliklerine, hareketlerine ve mimiklerine aşık oluyorsun. En sağlam ve güzel ilişki de böyle ilerliyor. Hayatındaki her şeyin tadını çıkarmayı seviyorsun. Kahve içerken, bir resme bakarken veya bir manzarayı izlerken iyice doya doya bakıyorsun. Hayatında olanı öyle kolayca çıkaramıyorsun. Onun için çabalıyor ve elinden geleni yapmaya başlıyorsun. Hayatına girerken zorlanan insanların, çıkarken de öylece gitmesine izin vermiyorsun. Kendine yapacağın en büyük iyilik bırakmayı öğrenmek olacak. Senden gitmek isteyene yol göster. Sana değerli hissettirmeyen, hak ettiğin gibi davranmayan birini hayatında tutma. Bu durum hem hayata hem de aşka inancını kırar. Bazen öyle anlar gelir ki o ince ince, titizlikle kurduğun köprüleri bir an da yıkman gerekir. Bundan korkmamalısın. Her zaman hayatına daha iyisi ve daha güzeli çıkar. Aşk hayatında, herkese şans vermeyip gidip en vefasız insana şans vermekte senin özelliğin.

Arkadaşlık duygun ağır basıyor.

Sen ilişkilerde ortayı tutturamayıp, gidip arkadaş olan birisin. Bu her zaman böyle olmasa da sevgililerinde daha çok arkadaş gibi takılıyorsun. Aslında en sağlam ilişkinin bu olduğunu düşünsek de aşırıya kaçınca tatsız bir hal alıyor. Sen birini tanımadan önce arkadaş olunması gerektiğini düşünüyorsun. İlişki odaklı değil de, arkadaş odaklı başlıyorsun. Sonra işler eski sevgilileri anlatmaya kadar geliyor. Üzücü bir sonda kaçınılmaz oluyor. Hayatında arkadaşlarının ve sevgilinin yeri ayrı olmalı. Tek birinde bütün özellikleri bulamazsın. Senin ilişkide en büyük problemin sevilmeyi beklemek. Seni seçmekte ve seninle aynı yolda yürümekte tereddüt eden biri için zamanını harcamamalısın. Akıp giden hayatta senin beklemeye ve bir şeyleri kaçırmaya vaktin yok. Her şeyin tadında güzel olduğu ilişkide, en iyi arkadaşta olabilirsiniz. Aşkta yetinmeyi tercih etme. Sen nasıl sevince hücrelerine kadar hissediyorsun, biri de seni sevince sen de bunu hissetmelisin. Hiç bir güzel duygu bir insan için az değildir. Eğer doğru insanı yakaladıysan onu bırakma. Hem arkadaşın hem sevgilin olduğu biri hayatını mükemmel hale getirebilir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
152
42
34
26
19
16
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Sevince gözün hiç bir şey görmüyor

Ayça Terzi

Benim sevgilim mı varmış Hani nerede ben de göreyim

Berna

Hoşlanmadan ileri gidemiyorsun