Görüş Bildir
Haberler
Yapay Penisle İlk Cinsel Deneyimini Yaşayacak

Yapay Penisle İlk Cinsel Deneyimini Yaşayacak

Ali Aydogmus
04.01.2016 - 15:06

İskoçya'nın Edinburgh kentinde, çocukken geçirdiği bir kaza nedeniyle cinsel organı işlevini yitiren 43 yaşındaki Muhammed Abad, 112 ameliyat sonrasında oluşturulan yapay cinsel organıyla hayatında ilk kez ilişkiye girecek. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiliz The Mirror'ın haberine göreMuhammed Abad'ın cinsel organı 6 yaşındayken bir otomobilin altında kalarak tam 600 metre sürüklendiği kazada işlevini yitirdi.

2012 yılında University College London Hastanesi'nde, Abad'a normal bir cinsel organ gibi işlev görebilmesi için, testislerdeki bir 'aç/kapa' düğmesi ile beraber 20 santim boyunda yapay bir penis takıldı.

'Biyonik penis', Abad'ın sol kolundan alınan deri ve yağ dokusuna ek olarak, mide sıvısıyla şişen iki tüp ve bu sıvıyı tüplere aktaran bir pompadan oluşuyor. Testise yerleştirilen pompa elle çalıştırılan bir 'aç/kapa' düğmesiyle harekete geçiyor. Sonrasında ereksiyon sonlandırılmak istendiğinde yine aynı düğmeye basılarak tüplerdeki sıvı boşaltılıyor. 'Biyonik penis', idrar boşaltma işlevini de görüyor.

İlk partner seks işçisi Charlotte Rose

İlk partner seks işçisi Charlotte Rose

2012'den bu yana tam 112 operasyon geçiren Abad, 'biyonik penisiyle' ilk cinsel ilişkisini Charlotte Rose adlı 35 yaşındaki seks işçisi Charlottte Rose ile yaşayacak. 

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda