Görüş Bildir
Haberler
Beyler Bu Yiyeceklerden Uzak Durun! Seks Hayatınızı Kötüye Götürmesi Muhtemel 15 Yiyecek

etiket Beyler Bu Yiyeceklerden Uzak Durun! Seks Hayatınızı Kötüye Götürmesi Muhtemel 15 Yiyecek

Fulin
22.01.2017 - 11:51

Modern şehir yaşamı beraberinde endüstriyel gıdaları getiriyor. Bu da sağlık açısından büyük sorunlar yaratıyor. Tüm bu sağlık sorunlarının yanında erkeklerin en çok önemsediği seks hayatındaki bozuklukları engellemenin bir yolu var. Az sonra bahsedeceğimiz gıdaları tüketmekten kaçınırsanız seks hayatınız kurtulabilir. Testosteron seviyesini ciddi bir biçimde etkileyen bu besinleri azaltmak cinsel yaşamınız için faydalı olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kızartmalar

1. Kızartmalar

Kızartmalar lezzetleri ve kızarma işlemi sonucunda ortaya çıkan kimyasallar sebebiyle vücudumuz ve beynimizde tarifi mümkün olmayan hazlara sebep oluyor. Ancak her keyifli anın bir zararı varsa, kızartmaların kalp ve damar hastalıklarının yanında erkeklerin seks yaşamında çok büyük etkisi var. Ne kadar kaçınırsanız o kadar renkli bir seks hayatı.

2. Hububat

2. Hububat

Hububatlar hayatımızın her anında yanı başımızda. Onlardan vazgeçmek neredeyse imkansız. Ancak hububat vücuda girdiği anda testosteron ile tepkimeye girip onu östrojene yani kadınlık hormonuna çeviriyor. Bu da seks hayatına direkt etkide bulunuyor. Hem de en olumsuzundan.

3. Günlük Hayvansal Ürünler

3. Günlük Hayvansal Ürünler

Vücudun bir hormon dengesi var ve bu tüm yaşamı etkiliyor. Eğer bu dengeyi bozarsak hayatımızın da dengesini bozmuş oluyoruz. Günlük hayvansal besinler, ne yazık ki libido hormonunun düşmesine sebep oluyor.

4. Soya ve Ürünleri

4. Soya ve Ürünleri

Bolluğu ve besin değerleri sebebiyle soya endüstriyel gıda üretiminin en önemli kaynaklarından biri. Ancak soyanın östrojen ile olan direkt ilişkisi erkeklerin seks yaşamını tehdit ediyor. Sağlıklı bir seks yaşamı bekleyen erkeklerin soyadan biraz uzak durması gerekiyor.

5. Çikolata

5. Çikolata

Çikolata yiyerek çok mutlu hissediyor olabiliriz. Çünkü çikolata sinir sistemimizin merkezi olan beynimizde mutluluk ile ilgili olan hormonların olumlu yönde harekete geçmesine sebep oluyor. Ancak arka tarafta testosteron hormonunun, östrojene dönüşmesinde de çikolatanın imzası var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Alkol

6. Alkol

Çikolatanın sebep olduğu hormonsal bozulmanın aynısını yapan alkol; her anlamda insanın sağlına tehdit olarak görülüyor. Bunların arasında sağlıklı seks yaşamı da var.

7. Naneli ve Mentollü Şekerler

7. Naneli ve Mentollü Şekerler

Naneli şeker çoğu zaman randevu öncesinde temiz nefes için kullanılır ama bu şekerlerin içinde yoğun olarak barındırdığı nane ve mentol aromaları, hızlı bir biçimde seksüel isteğin düşmesine sebep oluyor.

8. Maydanoz

8. Maydanoz

Östrojen eksikliği çeken kadınlara ilk aşamada önerilen maydanoz, erkekler tarafından tüketildiği durumda östrojen artışına sebep olacaktır. Bu da seks yaşamının alt üst olmasına yeterli sebep.

9. Anason

9. Anason

Anasonun ülkemizde kullanımıyla alakalı, seks yaşamı üzerindeki etkisi alkol ile ilişkilendirilebilir. Bu bitkinin vucütta östrojen salımını güçlü şekilde desteklediği biliniyor.

10. Adaçayı

10. Adaçayı

Sakin bir gecenin vazgeçilmez eşlikçisi adaçayının sürekli olarak içilmesini erkeklere önermiyoruz. Çünkü adaçayı da vücutta östrojen salınımını en üst perdeden destekliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kafein

11. Kafein

Yoğun şehir yaşamının kahvesiz geçmesi gibi bir seçenek maalesef yok. Ancak kahvenin içeriği olan kafein, sinir sistemini sert biçimde uyarması sebebiyle, seks yaşamına olumsuz bir etkide bulunuyor.

12. Deniz Ürünleri

12. Deniz Ürünleri

Deniz ürünleri afrodizyak etkisiyle bilinir. Ancak içlerinde bulunan civa ve diğer toksinler cinsel yaşamınızın en büyük düşmanı olabilir. Dengeli bir şekilde tüketmenizi tavsiye ederiz.

13. Kahvaltılık Gevrekler

13. Kahvaltılık Gevrekler

Şehir yaşamında bolca tüketilen kahvaltılık gevrekler, içlerinde bulunan kimyasallar sebebiyle insülin hormonunu tetikliyor. Bu da cinsel fonksiyonları tehdit eden sonuçları beraberinde getiriyor.

14. Konserveler

14. Konserveler

Konserve yiyeceklerin kendini koruyabilmesi için gerekli olan sodyum içeriği, cinsel hayatın en büyük düşmanlarından. Sodyum kan dolaşımını olumsuz etkiler; cinsel bölgeler de kılcal damar ağları ile örüldüğünden kan dolaşımının etkilenmesi olumsuz sonuçlar doğuracaktır.

15. Yapay Tatlandırıcılar

15. Yapay Tatlandırıcılar

Yapay tatlandıcılar içinde bulunan aspartam maddesinin mutluluk hormonu ile direkt ilişkide bulunduğu ispatlandı. Daha doğrusu alınan yapay tatlandırıcılar kişiyi serotonin eksikliğine sürükler. Serotoninin de libido ile direkt ilişkisi bulunduğundan, cinsel yaşam olumsuz etkileniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
454
66
22
21
10
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
batunor

aç mı kalalım orospu çocukları

Hakan Cabbarcan

kardeşim tüm hayvansal besinleri yasaklamışsınız sonra bitkisellerin çoğunuda yasaklamışsınız deniz ürünlerini de yasaklamışsınız zaten deniz ürünü bitkisel ... Devamını Gör

Ali Kızılırmak

Açlıktan ölünce zaten seks hayatı diye bir şey kalmıyor. Derdi de bitti işte :)