Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaşlı Yöneticiden Sert Açıklama

Beşiktaşlı Yöneticiden Sert Açıklama

Fatih
04.11.2014 - 21:02

Beşiktaşlı Yöneticiden Sert Açıklama

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak, siyah-beyazlı takımın zor günlerin üstesinden gelecek güce sahip olduğunu belirterek, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirdiği olağan toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Albayrak, toplantıda Fenerbahçe derbisini ve genel gündemi görüştüklerini anlatarak, 'Fenerbahçe derbisini kaybettik, çok üzgünüz. Hayat devam ediyor, Partizan maçına hazırlanıyoruz. Üst üste yenilgiler almayı beklemiyorduk. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz, bu zor günlerin üstesinden gelecek kapasiteye sahip. Partizan maçıyla birlikte yeniden çıkışa geçeceğimize inanıyoruz' diye konuştu.

Metin Albayrak, göreve geldiklerinden bu yana geçen 2 buçuk yılda her zaman Türk futbolunun daha ileri gitmesi adına olumlu açıklamalar yaptıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

'Çaykur Rizespor maçında üç penaltımız verilmedi ama kötü oynadığımız için 'önce kendi oyunumuza bakalım' demiştik. Fenerbahçe derbisi herkesin gözü önünde yaşandı. Futbolun bir yerlere gelmesini istiyorsak, yöneticilerin söylemlerine dikkat etmeleri gerekiyor. Bazı rakiplerin yöneticileri olumlu açıklamalar yapmıyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve kurullarına seslenmek istiyoruz. Türkiye'de oynanan futbolda Süleyman Seba'nın adına yakışır bir düzenin olduğunu görmüyoruz. Çok sayıda eşitsizlik, adaletsizlik ve haksızlık var. Yöneticimiz Mete Vardar, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında tek bir temsilcinin raporuna dayanılarak 60 gün hak mahrumiyeti cezası aldı. Vardar'ın kendisini savunan şahitleri olmasına rağmen bu cezayı aldı. Tahkim Kurulu'na savunma vermek istedik ama bunu bile çok gördüler. Artık savunma hakkının çok görüldüğü yerde bizler susmayacağız. Başkanımız Fikret Orman'ın 'tarz değiştirdik' demesindeki sebepler bunlar. Bundan böyle konuşacağız.'

'TFF'nin ve kurullarının eşit davranmadığını düşünüyoruz'

Siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun, oyuncuları Gökhan Töre'nin Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında kırmızı kart görmesine neden olan sözleri defalarca dile getirmesine rağmen Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmediğini savundu.

Emre Belözoğlu'nun sözlerinin hakem raporlarında yer almadığını ifade eden Albayrak, 'Gökhan Töre, 4. hakem ve rakip yedek kulübesindekilerin tahrikleriyle orta hakem tarafından kötü söz söylediği gerekçesiyle oyundan atıldı ve 3 maç ceza aldı. Fenerbahçe oyuncusu Emre ise herkesin gözleri önünde, derbide Gökhan'ın atılmasına neden olan sözleri defalarca söyledi. Buna rağmen hakem raporuna bu durum yansımadı ve söz konusu oyuncu PFDK'ya sevk edilmedi. Derbinin gözlemcisi koridorlarda yaşanılanlara şahit olmasına rağmen, raporlara bunu yansıtmadı. TFF'nin ve kurullarının eşit davranmadığını düşünüyoruz' değerlendirmesinde bulundu.

'Seba'nın kişiliğine ve hatıralarına hakaret ediliyor'

Metin Albayrak, Beşiktaş'ın onursal başkanı Süleyman Seba'nın adının sezona verildiğini hatırlatarak, yapılanlarla Seba'nın kişiliğine ve hatıralarına hakaret edildiğini söyledi.

Albayrak, Süleyman Seba'nın isminin sezona verilmesinden dolayı gurur duyduklarını dile getirerek,'(Süleyman Seba'nın kişiliğine ve hatırasına yakışır bir düzen madem olmayacaktı o zaman sezona niye onun ismini verdiniz) diye de sormak lazım. Bu yapılanlar nedeniyle onun kişiliğine ve hatıralarına da hakaret ediliyor. Beşiktaşlılık duruşumuz var ve bu duruş oyuncularımıza da etki ediyor. Fenerbahçeli bazı yöneticilerin de hal ve hareketleri, aynı şekilde oyuncularına tesir ediyor. Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum' şeklinde konuştu.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Besiktas/20...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0