Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaşlı Taraftarlardan TFF'ye Protesto

Beşiktaşlı Taraftarlardan TFF'ye Protesto

ATKN
08.11.2014 - 16:38
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaşlı taraftarlar, son dönemde hakemlerin siyah-ekip aleyhine hatalı kararlar verdiğini gerekçe göstererek, Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) protesto etti.

Maslak'taki İstanbul Teknik Üniversitesi metro durağı önünde toplanan yaklaşık 150 kişilik taraftar grubu, buradan İstinye'deki TFF binasına kadar yürüdü. Burada TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp aleyhine tezahürat yapan taraftarlar, basın açıklaması yaptı.

'Beşiktaş'ın sahipsiz olmadığını göstermek için' TFF önüne geldiklerini belirten taraftarlar, özellikle Fenerbahçe derbisinde önemli hakem hataları yapıldığını iddia ettiler. Taraftarlar, siyah-beyazlı oyuncu Gökhan Töre'nin 3 maç ceza almasına neden olan hakaret cümlesinin, sarı-lacivertli oyuncu Emre Belözoğlu tarafından maç içinde defalarca söylenmesine karşın hiçbir yaptırımda bulunulmadığını savundular.

Taraftarlar, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın isminin Süper Lig'den çıkarılmasını, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriye Alp'in istifa etmelerini ve takımlarının yapacağı maçları gerekirse yabancı hakemlerin yönetmesini istediler. Polis, protesto gösterisi nedeniyle TFF binası önünde geniş güvenlik önlemi alırken, bina bariyerlerle çevrildi. Tezahürata bir süre daha devam eden Beşiktaşlı taraftarlar, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın