Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş ve Galatasaray O İsim İçin Kapışıyor

Beşiktaş ve Galatasaray O İsim İçin Kapışıyor

Caner
27.04.2014 - 15:12

Flaş! Dünya Yıldızı Türkiye'ye Geliyor!

Transfer sezonunun yaklaşmasıyla birlikte transfer piyasasında sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte takımlardaki transfer çalışmaları hız kazandı. Gelecek sezona bomba transferlerle girmek isteyen Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe transfer planlamalarını yaptı. Özellikle İspanyol basınından gelen transfer haberi ezeli rakipleri birbirine düşürebilir.

Ezeli rakipler kapışıyor!

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen David Villa, İspanyol medyasına göre Beşiktaş'ın da günddeminde. Siyah beyazlıların gelecek sezona daha güçlü bir kadro kurmak için hazırlık yaptığı bugünlerde İspanyol Marca gazetesi, Atletico Madrid'in golcü oyuncusu David Villa için Galatasaray'dan sonra Beşiktaş'ın da devreye girdiğini yazdı.

Şampiyonlar Ligi faktörü!

Samuel Eto'o, Gomis gibi yıldızları transfer listesine alan siyah beyazlıların David Villa'nın maliyeti konusunda yaacağı görüşmelerden sonra resmi olarak harekete geçeceği ve transferi bitirebileceği ifade ediliyor. Özellikle gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayıp oynayamayacağı belli olduktan sonra David Villa transferi konusunda Beşiktaş'ta sıcak gelişmelerin olabileceği aktarılıyor.

David Villa, bu sezon Atletico Madrid'te çıktığı 32 lig maçında 13 gol atarken 5 de asist yaptı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0