Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'tan Taraftarına Çağrı

Beşiktaş'tan Taraftarına Çağrı

Mustafa Murat ARSLAN
26.02.2014 - 13:02 Son Güncelleme: 26.02.2014 - 13:58

Beşiktaş'tan Taraftarına Çağrı

Beşiktaş yönetimi Medikal Park Antalyaspor karşılaşması için taraftara çağrıda bulundu.

Beşiktaş yönetimi Medikal Park Antalyaspor karşılaşmasında taraftarlara duyarlı olması için çağrıda bulundu. Aksi taktirde Beşiktaş yüklü miktarda para cezası ile karşı karşıya kalabilir.

Açıklama ise şu şekilde;

Cuma günü MP Antalyaspor maçında, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda küfür ve kötü söze hep birlikte karşı duralım…

Tribünlerde küfür ve kötü sözün Beşiktaşımıza büyük zarar vereceği gerçeğini gören Büyük Taraftarımızın, Burssapor ile oynadığımız mücadelede sergilediği olumlu yaklaşım bizleri memnun etmiştir.

Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Talimatı’nda yapılan değişiklik sonrası, küfürlü tezahüratın artık 1 saniye bile meydana gelmesi halinde , Kulübümüzün cezalandırılmasına neden olacağı gerçeğini, bundan sonraki tüm maçlarımızda da unutmamalıyız…

Kulübümüzün şu ana kadar, (talimat değişikliği sonrası) Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor ve Kasımpaşa maçlarında yapılan küfürlü tezahüratlar nedeniyle; 40.000,-TL, 80.000,-TL ve 150.000,-TL olmak üzere toplam 270.000,-TL para cezasına çarptırılmıştır…

Talimat gereği, Cuma günü oynanacak olan MP Antalyaspor maçında yeniden küfürlü tezahüratta bulunulması halinde, bunun 4. ihlal olması sebebiyle, bir sonraki müsabakamız olan Eskişehirspor karşılaşmasını seyircisiz oynama durumu ortaya çıkacaktır.

Şampiyonluk yolunda, sahada alın terlerini son damlasına kadar akıtarak zafere ulaşmayı hedefleyen futbol takımımızı, kötü söze ve küfüre yer vermeden, centilmence, coşkuyla destekleyeceğinize olan inancımız tamdır.

BJK

Kaynak: http://www.spor1903.com/besiktastan-t...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın