Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'tan Şaşırtan Cenk Tosun Açıklaması

Beşiktaş'tan Şaşırtan Cenk Tosun Açıklaması

Batuhan
03.02.2014 - 13:11

Beşiktaş'tan Şaşırtan Cenk Tosun Açıklaması

Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, 'Gaziantepsporlu Cenk Tosun'u transfer etmek adına herhangi bir tasarrufumuz bulunmamaktadır' dedi.

Gaziantepsor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ın kardeşi Mehmet Kızıl'ın sosyal medya aracılığıyla duyurduğu, 'Cenk Tosun sezon sonu için Beşiktaş ile anlaştı' haberine siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı'dan yanıt geldi.

Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cenk için Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi'nin Gaziantepspor ile herhangi bir görüşme yapmadığını öne sürdü. Kavalcı, 'Kapanmak üzere olan ara transfer döneminde ya da sezon sonu için Gaziantepsorlu Cenk Tosun'u transfer etmek adına herhangi bir tasarrufumuz bulunmamaktadır. Oyuncu için şu an hiç bir çalışma yapmadık' ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı takımın bu sezon için bundan sonraki iç saha maçlarını hangi statta oynayacağı konusundaki belirsizlik sürüyor. Yönetim kurulunun kalan iç saha maçlarının nerede oynanacağı ile ilgili henüz bir karara varmadığını kaydeden Ahmet Kavalcı, 'Beşiktaş, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynamaya devam edebilir mi?' sorusu üzerine şunları söyledi:

'Kasımpaşa Kulübü ile stat konusunda bir anlaşmamız var. Yapılan anlaşma hala geçerliliğini koruyor. Bundan sonraki karşılaşmaları Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda da oynayabiliriz, Sakarya veya Ankara'da da. Bugün itibarıyla henüz bir netlik yok. Konuyu aramızda değerlendiriyoruz.'

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ise geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılarak, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamak istediklerini, fakat valiliğin, güvenlik nedeniyle izin vermediğini açıklamış, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak Bursaspor maçının, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanabileceğini belirtmişti.

skorer

Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/besikta...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın