Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta Lanzini Seferberliği Başladı

Beşiktaş'ta Lanzini Seferberliği Başladı

Caner
15.06.2014 - 13:37
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ta Lanzini Seferberliği

Transferde kısıtlı bütçe nedeniyle istediği isimleri alamayarak alternatif oyunculara yönelen Beşiktaş’ta, Önder Özen, Başkan Fikret Orman’ın kapısını çaldı.

Kulübün mali durumunun ortada olduğunu her fırsatta dile getiren Özen’in, görüşmede transfere birkaç milyon euro daha ayrılması durumunda, çok daha iddialı bir takım yaratacaklarını söylediği ortaya çıktı. Lanzini, Moledo ve Fred gibi isimlerinin transfer edilmesi halinde Beşiktaş’ın şampiyonluğun en güçlü adayı olacağını kaydeden Özen’in bu nedenle bütçenin arttırılmasını istediği öğrenildi.

Takımın yerli iskeletinin çok iyi oyunculardan oluştuğunu yönetime ileten Önder Özen, bu yapıya eklenecek olan yabancı transferlerle birlikte Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına daha güçlü gireceklerini ileri sürdü ve özellikle Lanzini ile bir an önce anlaşılmasını istedi.

Bilic’in kafasındaki onbirin içerisinde Lanzini’nin en önemli oyuncu olduğunu belirten Önder Özen, Gökhan Töre’nin de genç yıldız kadar taktik açıdan önem taşıdığını söyledi.

Kredi bekleniyor

Yabancı transferlerinin hiçbirini peşinat bulunamadığı için bitiremeyen Beşiktaş Yönetimi’nde ise Başkan Fikret Orman’ın bütçe artırımına sıcak baktığı bildirildi. Yakında bir bankadan alınacak krediden önemli bir miktarı transfere ayırmayı planlayan Orman’ın, bu rakamı takım menfaatleri için daha da yukarı çekebileceği vurgulandı. Transfer bütçesini 15 milyon euroya çıkarmayı düşünen Fikret Orman, kredi için imzaların atılmasından sonra kararını verecek.

skorer

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0