Görüş Bildir
Haberler
Sadece Oldlar Bilir! Hangi Winx Club Karakterisin?

etiket Sadece Oldlar Bilir! Hangi Winx Club Karakterisin?

Sen hangi efsane çizgi film Winx Club karakterisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını seçer misin?

2. Öncelikle söyle bakalım burcun hangi element grubunda?

3. Asla tolerans gösteremeyeceğin davranış türü hangisi?

4. Peki bir şeye üzüldüğünde dışarıya bunu yansıtır mısın?

5. İnsanlarla ilişkin daha çok hangi çerçevededir?

5. İnsanlarla ilişkin daha çok hangi çerçevededir?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki insanlara yardım etmek senin için ne kadar önemli?

7. Son olarak bu kelimelerden hangisini gördüğünde ''Bu tam olarak beni anlatıyor'' dedin?

Bloom!

Bloom!

Sen tıpkı Bloom gibisin! Hayatını iyiliğe, insanlara yardım etmeye adamak hoşuna gidiyor. İyilik yapmayı seviyor ve bunun seni geliştirdiğini hissediyorsun. Aklından kötü düşünceler çok geçmiyor, geçen düşüncelerinse üstesinden gelmeye çabalıyorsun. kalbinin doğrularıyla hareket etmeye alışmışsın ve bu doğruların insani duygularla manipüle edilmesine izin vermiyorsun. Bravo sana!

Musa!

Musa!

Senin karakterinle eşleşen karakter Musa. O kadar iyi kalpli o kadar arkadaş canlısı bir insansın ki, herkesin böyle bir arkadaşı mutlaka olmalı. İnsanları kendisinden çok düşünen ama her zaman diğerleri tarafından kırılan bir kadın kendisi. Sen de o kadar güzel bir insansın ki, sevdiğin insanlar için elinden ne geliyorsa yapıyorsun. Hiçbir zaman kendini ön plana koymazsın. Daima başkalarının iyiliğini ister, onlara yardım edersin. Gerçekten herkesin hayatında senin gibi bir arkadaşı olmalı!

Layla!

Layla!

Senin karakterinle eşleşen karakter Layla. Sen dünyadaki en temiz kalpli insanlardan birisin! Öyle güzelsin ki insanlar senin yanında daima kendini iyi ve güzel hissediyor. Son derece yardımseversin, yardıma ihtiyaç duyan herkesin yanındasın. Ayrıca çok da çalışkansın, kendini geliştirmek için her şeyi yaparsın! Bu yolda olmaktan vazgeçme!

Tecna!

Tecna!

Senin karakterinle eşleşen karakter Tecna. Kimi zaman hırsını her şeyin önünde tutuyorsun. Bu sana bir şeyler kazandırıyormuş gibi geliyor çoğu zaman, ama kaybettirdiklerini göremiyorsun. Belki içinde büyük bir sevgi ya da zamanında açılan bir yara var. Bilemiyoruz... Tek bildiğimiz, kendini bir zırhın arkasına sakladığın. Bırak etrafındaki insanlar seni daha yakından tanısın, buna izin versen daha çok sevilen, sayılan ve daha büyük zaferler kazanan biri olacaksın!

Flora!

Flora!

Senin karakterinle eşleşen karakter Flora. Sen tamamen duygu insanısın. Çok seviyorsun, çok bağlanıyor ve tamamen sevdiklerine sığınıyorsun! Bu kötü bir şey değil aslında, sadece tek başına da güçlü olduğunu bilmek zorundasın. Hayatta ne kadar yalnız kalırsan kal, her şeyin üstesinden kendi gücün ve benliğinle gelebileceğini bilmelisin. Bu kadar sevgi dolu olmak asla kötü bir şey değil, ama kendini dinlemende de fayda var.

Stella!

Stella!

Senin karakterinle eşleşen karakter Stella Sen bir miktar karışık olmakla birlikte, kalbinde sevgi ve iyiliği barındıran birisin. Yani, aslında seni çözmekte biraz zorluk çekiyoruz. Kalbin temiz, insanlara sert görünmeye çalışsan da son derece ponçik bir insansın aslında. Ama bazı küçük sırların olabilir seni sert görünmeye zorlayan... Her şeyin üstesinden sevgi ve iyilikle gelebileceğinden eminiz. Yeter ki sen de buna inan!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
678
505
196
183
102
45
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın