Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu Maçı İleri Bir Tarihe Ertelendi

Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu Maçı İleri Bir Tarihe Ertelendi

Enver K.
17.01.2016 - 19:18

Beşiktaş ile Mersin İdmanyurdu mücadelesi yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edildi

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Şenol Güneş: "Karabükspor maçına PAF takımla çıkacağım"

Şenol Güneş: "Karabükspor maçına PAF takımla çıkacağım"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası maçına PAF takımla çıkacağını söyledi. Bu hava şartlarının olacağının bilinmesine rağmen sahaya çıkmayı “talihsizlik” olarak nitelendiren başarılı çalıştırıcı, Çin kulübünden talibi olan Ersan Gülüm’ü de bırakmayı düşünmediğini ifade etti.

İşte Şenol Güneş’in açıklamaları:

Futbol hep sizin düşündüğünüz gibi gelişmiyor. Hayat da böyle bir şey. Eksik kadroyla buraya geldi Mersin. Sahada futbol oynamak gerekiyor. Bu düzgün futbol da güzel zeminden geçiyor. 5 dakika zaman kaybettik. Gol atıp kazanabilirdik ama bu futbol adına gelenlere yazık olurdu. Gönül isterdi ki hiç buraya gelmeseydik. Şimdi maç tartihini bekleyeceğiz. Elbette ki bu karardan etkileneceğiz ama umarım bu karardan az bir zarardan çıkarız.”

“Türkiye’de hava durumu tahminleri doğru çıkıyor. 6’da oynasaydık maçı belki bitirirdik. Bırakın yarın maçı oynanmasını belki tesislere bile gidemeyeceğiz. Çarşamba günü de maç var. Onunla ilgili de bir talebimiz oldu. PAF takımıyla gitmeyi düşünüyorum. Uçakların gitmediği, havanın kötü olduğu Karabük deplasmanına gideceğiz. Bütün meseleyi dikkatle aşmak zorundaydık. Tek yapacağüımız şey çarşamba kupa ve hafta sonu Trabzonspor maçını oynamak..”

“Oynamayan oyuncuyu bırakırsınız, oynayan oyuncuyu değil. Dünyada da her şey böyledir. Oynayan oyuncuların yerine adam almak rekabeti artırır. Atletico Madrid Arda’yı niye verdiği Barcelona’ya? Onu verdi ekomonik olarak yeni oyuncular yaptı; ama doğru zamanda yaptı bunu. Pedro gitti, Alex var şimdi. Direkt oyuncu almak o kadar kolay değil, büyük oyuncu almak kulüpleri batırabilir.”

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesinde etkili olan yağış nedeniyle saha zemini karla kaplandı. Görevlilerin yoğun uğraşları sonrası zeminin büyük bölümü temizlenirken, karşılaşma 7 dakika gecikmeyle başladı.

Mücadele sırasında oyuncuların karla yeniden kaplanan zeminde zorlandığı gözlenirken, hakem Mete Kalkavan 5. dakikada oyunu durdurarak takımları soyunma odasına gönderdi. Yaklaşık 10 dakika sahada kalarak görevlilerin zemini temizleme çalışmalarını takip eden Kalkavan, daha sonra takım kaptanları Tolga Zengin ve Güven Varol'u sahaya çağırdı.

Mete Kalkavan, Tolga ve Güven ile yaptığı kısa görüşmenin ardından maçı erteleme kararı aldı.

Karşılaşma ileri bir tarihte oynanacak

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilisi Adnan Sevim, erteleme kararının ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, müsabakanın ileri bir tarihte oynanacağını bildirdi.

Sevim, meteorolojiden alınan bilgiye göre olumsuz hava koşullarının İstanbul'da yarın da devam edeceğini kaydederek, 'Bu yüzden karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi. Yine de nihai kararı federasyon verecek' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
3
2
1
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın