Görüş Bildir
Haberler
Bekir Bozdağ İçin Bir Fezleke Daha Gelmiş

Bekir Bozdağ İçin Bir Fezleke Daha Gelmiş

Onedio Medya
06.02.2014 - 11:58 Son Güncelleme: 06.02.2014 - 12:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bekir Bozdağ Hakkında Bir Fezleke Daha

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ hakkında Adana savcısının da fezleke hazırladığı ortaya çıktı. Bozdağ, fezlekeyi geri gönderdiğini söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Kırıkhan'da durdurulan TIR'a ilişkin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ hakkında 15 Ocak 2014 tarihinde 'yargı görevini yapanı, bilirkişiyi veya tanığı etkilemeye teşebbüs'ten dolayı fezleke düzenlendiğini açıkladı.

'ADANA SAVCISINI ARADIM, HAKKIMDA FEZLEKE DÜZENLEDİ'

Bozdağ, bugün bu iddialar hakkında ''Adana savcısını aramıştım. Hakkımda fezleke düzenlemiş. Fezlekeyi iade ettim. Bakanlığa bağlı çalışan bir görevliyi aramam kadar doğal bir şey olamaz.'' dedi.

'BEN DE İADE ETTİM, MECLİS DE...'

TV yöneticileriyle bir araya gelen Bozdağ, hakkında hazırlanan fezleke hakkında şunları söyledi:

''Başsavcıya 'soruşturmalar gizlidir, gizliliğe riayet edilmelidir' dedim.' Ayrıntıları TV’lerden izliyorum, bunda bir yanlışlık var' dedim. Bunlara tepki duyuyorum ve bu tepki doğrultusunda o savcıları aradım. Adana'dan hakkımda fezleke geldi. Ben de iade ettim. Sonra Meclis’e gönderdi, Meclis de iade etti. Fezlekelerin yasalara uygun hazırlanması gerekir. Adana’da savcı kesinlikle hukuk kurallarını ayaklar altına almıştır.''

İZMİR SAVCISI DA FEZLEKE HAZIRLAMIŞTI

Bozdağ hakkında İzmir'deki Liman soruşturmasının ardından savcıyı arayarak yargılamaya teşebbüs suçundan bir fezleke hazırlanmış, fezleke iade edilmişti.

sondakika.com

Kaynak: http://www.sondakika.com/haber/haber-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0