Görüş Bildir
Haberler
Beats ve Hello Kitty Bir Arada!

Beats ve Hello Kitty Bir Arada!

nazli yüzüak
29.10.2014 - 09:35 Son Güncelleme: 29.10.2014 - 17:41

Kulaklık konusuda haklı bir üne sahip Beats, Hello Kitty Edition kulakları ile geliyor. İki farklı modelde gelecek kulaklıkların fiyat etiketleri de bir hayli iddialı...

Beats, gerek marka değeri gerekse ses mühendisliğindeki yetkinliği ile önemli bir marka. Kulaklıkları ile gezegenin birçok yerinde olduğu gibi Türkiye’de yoğun ilgi gören Beats'in, ilginç bir versiyonunun Kasım ayı ortalarında tüketicilerle buluşacağı açıklandı.

Beats, Japon Sanrio şirketi ile gerçekleştirilen anlaşma çerçevesinde Hello Kitty’li kulaklık versiyonlarını sahneye sürecek. Hello Kitty özellikleJaponya'da oldukça popüler. Üstelik sadece çocuklar değil, kızlar için de büyük bir fenomen. Bu kulaklıklara özellikle Japonların bayılacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Fiyatları da belli oldu

Beats’in Solo2 ve urBeats kulaklıklarınaa edition sürüm olarak gelecekHello Kitty, böylelikle hem kulakiçi hem de oldukça büyük bir modele sevimli kedilerini taşıyacak. Kulakiçi versiyon olan urBeats 199,95dolardan satılacak, Solo2’li versiyon ise 249,50 dolardan tüketicilerle buluşacak.

Bu rakamlar, edition olmayan modellere göre 50 dolar daha pahalı olacakları anlamına geliyor

Kaynak: http://shiftdelete.net/beats-ve-hello...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın