Görüş Bildir
Haberler
Başbakan Yardımcısı Arınç Beylikdüzü'nü Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Arınç Beylikdüzü'nü Ziyaret Etti

BEYNET.COM
18.02.2014 - 00:06 Son Güncelleme: 18.02.2014 - 12:01

Başbakan Yardımcısı Arınç Beylikdüzü'nü Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Beylikdüzü Gürpınar’daki Galibi Vakfı’nı ziyaret ederek, Üstad Ömeroğlu ile görüştü. Arınç’a, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da eşlik etti.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Beylikdüzü’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Yapılacak yerel seçimlerin sadece bir seçim olmayacağını dile getirerek, bu seçimlerde Türkiye’nin sınanacağını kaydeden Arınç, Tabanda meseleye çok ciddi bakılması gerektiğini hatırlatarak, bu anlamda herkese büyük görevler düştüğünü ifade etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ise, bu seçimin sadece bir yerel seçim olmadığı düşüncesiyle hareket ettiklerini ve tabanda Türkiye’nin gerçeklerini vatandaşa anlattıklarını belirtti. Vatandaştan çok büyük oranda olumlu tepki aldıklarını anlatan Başkan Uzun, 30 Mart seçimlerinden zaferle çıkacaklarını kaydetti.

Galibi Vakfı’nda Sergi Gezdiler…

Galibi Vakfı’ndaki ziyarette Üstad Atıf Ömeroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkenin geleceği için üstün bir gayret sarf ettiğini gördüklerini, Başbakan Erdoğan’a her zaman dua ettiklerini ifade etti. Üstad Ömeroğlu, Beylikdüzü’nde de Başkan Uzun’un çok olumlu hizmetler yaptığını yakından bildiklerini, Başkan Uzun’un hizmetlerini devam ettirmesi arzusunda olduklarını belirtti.

Başbakan Yardımcısı Arınç, Başkan Uzun ve Üstad Ömeroğlu; Galibi Vakfı’nda Şeyh H. Galip Hasan Kuşçuoğlu’nun hayatından ve yaptığı çalışmalardan oluşan sergiyi gezdi. Üstad Ömeroğlu, daha sonra günün anısına Başbakan Yardımcısı Arınç’a Şeyh H. Galip Hasan Kuşçuoğlu’nun resminin bulunduğu bir porselen tabak hediye etti.

Kaynak: http://beynet.com/tr-TR/haberler/8898...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0