Görüş Bildir
Haberler
Barcelona, Luis Suarez'i Resmen Açıkladı

Barcelona, Luis Suarez'i Resmen Açıkladı

Caner
11.07.2014 - 15:20
İçeriğin Devamı Aşağıda

Barcelona, Luis Suarez'i Resmen Açıkladı!

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Barcelona ile Liverpool, 27 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda anlaştı. Suarez, gelecek hafta sağlık kontrolü için Barcelona'ya gidecek ve kendisini 5 yıllığına Katalan kulübüne bağlayan anlaşmaya imza atacak.

Liverpool kulübü de yıldız oyuncusu Luis Suarez'in kulüpten ayrılacağını internet sitesinden duyurdu. Açıklamada, FIFA'nın Dünya Kupası'nda İtalyan oyuncu Giorgio Chiellini'yi ısırdığı için 9 milli maçtan ve 4 ay futboldan men edilen Luis Suarez'in bonservis bedeli konusunda Barcelona ile anlaşmaya varıldığı doğrulandı.

Takımına sağladığı katkı nedeniyle Uruguaylı oyuncuya teşekkür eden Liverpool Kulübü, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde katılmalarında önemli rol oynadığı hatırlatılan Suarez ve ailesine, İspanya'daki futbol hayatında başarı diledi.

İki kulüp de Suarez'in bonservis bedeline ilişkin bilgi paylaşmasa da İspanyol basını, Barcelona'nın Suarez için Liverpool'a 75 milyon avro ödeyeceğini öne sürdü

Profesyonel kariyerine, 2005-2006 sezonunda altyapısından yetiştiği Uruguay'ın Nacional takımında adım atan Suarez, sırasıyla forma giydiği Hollanda'nın Groningen ile Ajax ve İngiltere'nin Liverpool takımlarında, her sezon en az 10 gol kaydetti. Geçen sezon 31 golle 'gol kralı' olduğu İngiltere'de yılın oyuncusu seçilen Suarez, 78 kez terlettiği Uruguay Milli Takımı forması altında da 40 gol attı.

skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/barcelona-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0