Görüş Bildir
Haberler
Bakan'ın Uçağı Acil İniş Yaptı

Bakan'ın Uçağı Acil İniş Yaptı

Fatih UZUN
07.08.2014 - 17:35

Bakanın Uçağı Zorunlu İniş Yaptı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun Çanakkale’ye gitmek üzere İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan havalandığı 9 kişilik özel uçak, kötü hava şartları nedeniyle Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’ndeki havalimanına zorunlu iniş yaptı. Havaalanına güvenli bir iniş yapan Müezzinoğlu ve beraberindekiler, Çanakkale programını iptal ederek karayoluyla İstanbul’a dönmek üzere yola çıktı.

Çanakkale’deki programına gitmek için saat 15.25’de sıralarında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan bindiği 9 kişilik özel uçak, bir süre sonra kötü hava şartları nedeniyle Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’ndeki havalimanına zorunlu iniş yaptı. Güvenli inişin ardından Çanakkale programını iptal eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, karayoluyla İstanbul’a dönmek için yola çıktı.

UÇAKLAR ÇORLU’YA İNDİ

Öte yandan İstanbul’daki kötü hava şartları, buraya inecek olan uçakları da etkiledi. Ankara, Afganistan ve Fransa’dan kalkıp İstanbul’a giden yolcu uçakları da kötü hava şartları nedeniyle Çorlu Havalimanı’na zorunlu iniş yaptı. Ankara’dan kalkan uçakta bulunan ve Çorlu’ya inen yolcular arasında bulunan HDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, İstanbul’a inemedikleri için Çorlu’ya yönlendirildiklerini ifade ederek, 'İstanbul’a gitmek için bindiğim Ankara uçağı kötü hava şartları nedeniyle Çorlu’ya yönlendirildi. Buraya zorunlu iniş yaptık. Buradan otomobille İstanbul’a geçeceğim' dedi.

Mehmet YİRUN/ÇORLU (Tekirdağ), (DHA)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraf: Hürriyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0