Görüş Bildir
Haberler
Bakan Eroğlu Payas'ı Ziyaret Etti

Bakan Eroğlu Payas'ı Ziyaret Etti

Rıdvan KAYA
05.08.2014 - 01:27 Son Güncelleme: 05.08.2014 - 01:47

Bakan Eroğlu Payas'ı Ziyaret Etti

Payas Selim Şahin İlköğretim Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarete Bakan Eroğlu’nun yanı sıra Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, Ak Parti Hatay İl Başkanı Murat Genco, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Devlet Su İşleri Hatay İl Müdür Nevzat Aksu, sivil toplum kuruluşları ve birçok vatandaş katıldı.

Başkan Altan, Bakan Eroğlu’ndan Hizmet Sözü Aldı

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, yaptığı konuşmada “Sizleri burada ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti ifade ederken, hoş geldiniz diyorum. Sizlerin ve milletvekillerimizin desteğiyle, Başbakanımızın da talimatıyla Payas ilçe oldu. Allah sizlerden razı olsun.” dedi. Payas’ın ilçe olmasında ve gelişmesinde büyük payı bulunan Başkan Bekir Altan, Payas’ı tanıtan bir sunum yaparak, Veysel Eroğlu’na birçok projeyi sunduktan sonra, Payas’ın gelişimi için Eroğlu’ndan hizmet sözü aldı. Başkan Altan, vatandaşların yoğun şikayeti üzerine Çağlalık Mahallesi’nde bulunan maden ocağının kapatılmasını ve gereğinin yapılmasını Bakan Eroğlu’ndan rica etti. Bekir Altan, Doğuş Kapısı’nın üst kısımlarında 1200 dönümlük orman vasfını yitirmiş arazinin Organize Sanayi Bölgesi’ne tahsis edilmesini de istedi. Altan, ayrıca yıllardır ıslahı yapılamayan Payas Çayı’nın ıslahını yapacakları için Bakan Eroğlu’na ve Devlet Su İşlerine çok teşekkür etti.

Payas’ı Çok Seviyorum

Başkan Altan’ın konuşmasından sonra kürsüye çıkan Bakan Veysel Eroğlu, Payas’ı ve Hatay’ı çok sevdiğini ifade etti. Eroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hepinizi bu güzel ve coşkulu bir günde saygıyla selamlıyorum. Payas, her şeye layık bir şehir. Sanayisiyle, tarımıyla, turizmiyle çok önemli bir ilçe. Biz de bu güzel ilçede sizlerle olmaktan gurur duyuyoruz. Size Başbakanımızın selamını iletmek istiyorum. Payastaki bu büyük coşkuyu da Başakanımıza ileteceğim. Sanayicilerimiz ve iş adamlarımızTürkiye'nin 2002 yılındaki halini bizden çok daha iyi biliyor. 70 sente muhtaç Türkiye'den bugünlere geldik. Hükümet olarak sanayici, iş adamı ve esnafa her türlü desteği vermeye hazırız. Allah'a şükür ekonomimiz kararlı hale geldi. Ekonomik ve siyasi istikrar temin ettik. Dünyada saygın bir yerimiz var. Bunlar bizim gururumuz. Türk malları dünyanın her yerinde satılmaya başlandı. İnşallah daha da güçleneceğiz. Buna yürekten inanıyorum.” Bakan Eroğlu, Payas'a destek ve hizmet vereceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: http://www.markasehirgazetesi.com/hab...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0