Görüş Bildir
Haberler
Bakan Elvan Projeleri Anlattı

Bakan Elvan Projeleri Anlattı

Kürşat Kemaloğlu
08.03.2014 - 14:46 Son Güncelleme: 08.03.2014 - 15:36

Bakan Elvan Projeleri Anlattı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, istikrara vurgu yaptı ve devam eden projeleri sıraladı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, ' Türkiye'de istikrarın bozulmasını ve ekonomik açıdan Türkiye'nin çok daha zor şartlar altında kalmasını arzu eden kesimler var. Bunlara karşı mücadelemiz devam edecek' dedi.

Elvan, partisinin Karaman il binasında katıldığı toplantıda, sadece Türkiye'de değil dünyada ses getiren çok büyük projelere imza attıklarını, atmaya da devam ettiklerini söyledi.

Bundan sonraki süreçte de bu tür büyük projelerin olacağını belirten Elvan, 'Ama bu projelerimizden içeride ve dışarıda rahatsız olan kesimler var. Türkiye'de istikrarın bozulmasını ve ekonomik açıdan Türkiye'nin çok daha zor şartlar altında kalmasını arzu eden kesimler var. Bunlara karşı mücadelemiz devam edecek. Türkiye'de istikrar devam edecek. Kimse bundan kuşku duymasın, halkımız emin olsun' diye konuştu.

İktidara geldikleri günden bugüne, çok değişik engellerle karşı karşıya kaldıklarını dile getiren Elvan, AK Parti'yi kapatma girişimleri, muhtıra verme girişimleri olduğunu, bunların hepsinin aşıldığını ifade etti.

PROJELER

'Bu süreci de inşallah halkımızın büyük desteğiyle aşacağız ve büyük projelere imza atmaya devam edeceğiz' diyen Elvan, şöyle devam etti:

'Biliyorsunuz 3. boğaz köprüsü hızla yükseliyor. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Herhangi bir aksama söz konusu değil. 3. havalimanına yönelik olarak da çalışmalarımız devam ediyor. O çalışmalarımızı da hızlandıracağız. Büyük projelerimizden bir tanesi de Kanal İstanbul Projesi... Bu yönde de çalışmalarımız devam ediyor. Bir başka büyük projemiz de İstanbul'u İzmir'e bağlayan otoyol projesi. Geçen hafta özellikle otoyol üzerindeki çalışmalarda incelemelerde bulunduk. Orada da çalışmalarımız hızla devam ediyor. İnşallah bu ayın 15'i itibari ile Körfez geçişine yönelik olarak, köprünün ayaklarını suya indireceğiz. Bu, yapacağımız asma köprü bağlantıları ile yaklaşık 4.5 kilometre uzunluğunda bir köprü. Dünyanın 4. büyük ukash asma köprüsü... Bu köprüyü de hızla inşa edeceğiz. İnşallah bu ayın 13'ünde, Çayyolu metrosunu Ankara'da açacağız. Eskişehir-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattına yönelik ise çalışmalarımız hızlı şekilde ukash devam ediyor. Önemli bir kesiminde test sürüşlerine başlandı. Birkaç gün içinde de test sürüşü yapamadığımız kesimlerde sürüşlere başlayacağız.'

Bakan Elvan daha sonra, kendisini görmek isteyen Medine Özel (72) isimli bir kadınla sohbet etti. Özel'in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Elvan, kendisine çiçek verdi.

Kaynak: http://www.internethaber.com/bakan-el...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0