Görüş Bildir
Haberler
Bağımsız Vekillerden İhsanoğlu'nun Adaylığına Destek

Bağımsız Vekillerden İhsanoğlu'nun Adaylığına Destek

Ulaş
25.06.2014 - 21:53
İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP'ye Bağımsızlardan İmza Desteği: Ertuğrul Günay: Değerlendiririz; İdris Bal: İmza Vereceğiz

Kültür ve Turizm eski Bakanı, İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, CHP’nin Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adaylığı için açtığı başvuruya imza verip vermeyeceğine ilişkin zete’ye, “CHP’den bize gelen bir öneri yok. Gelirse değerlendiririz” diyerek açık kapı bıraktı. Kütahya Milletvekili İdris Bal ise, “Birkaç arkadaşla yarın CHP grubuna gidip imza vereceğiz” dedi. Kulislerde, İstanbul Milletvekili Hakan Şükür’ün de imza vereceği söyleniyor.

CHP ve MHP’nin pazar gününe kadar imzaya açtığı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adaylık başvurusunda gözlerin çevrildiği AKP’den ayrılan bağımsız milletvekilleri desteğe hazırlanıyor. Kültür ve Turizm eski bakanı İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, CHP’den imza için kendilerine bir teklif gelmediğini söylerken Bağımsız Kütahya Milletvekili İdris Bal, “Yarın CHP grubuna gidip imza vereceğiz” dedi.

İhsanoğlu’nu doğru bir aday olarak gördüğünü söyleyen Bal, “Tek başınıza mı yoksa birkaç kişiyle mi imza vereceksiniz” sorusuna, “Birkaç arkadaşla gitmeyi düşünüyoruz” yanıtı verdi. Kulislerde, dershane kavgasıyla AKP’den ayrılan Hakan Şükür’ün de imza vereceği söyleniyor. 

  • Hülya KARABAĞLI / ZETE
Kaynak: http://zete.com/chpye-bagimsizlardan-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0