Görüş Bildir
Haberler
Yıldırım: "O Parayı Alamazsak Havuzdan Çıkarız"

Yıldırım: "O Parayı Alamazsak Havuzdan Çıkarız"

Fatih
08.01.2015 - 18:42
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Kapalıçarşı'dan birçok mesaj verdi. Yıldırım, Diego ve Emenike'nin takımda kalacağını söylerken, futbol havuzundan Fenerbahçe'ye verilmesi gereken paranın 120 milyon dolar olduğunu bu parayı alamazlarsa havuzdan çıkabileceklerini belirtti.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım , ''Havuzdan Fenerbahçe ’ye 35 milyon dolar veriliyor. Asıl alması gereken para 120 milyon dolar. Aradaki fark ne olacak? Aradaki farkı Passolig mi karşılar, TFF mi karşılar bilemem. Ama Fenerbahçe bu 120 milyon doları almazsa havuz bozulur' dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetici arkadaşlarıyla birlikte Kapalıçarşı'ya yaptığı ziyarette gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Büyük ilgi gördüğü Kapalıçarşı gezisi sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, naklen yayın havuzundan hak ettikleri parayı alamadıklarını savunarak, 'Havuzdan Fenerbahçe’ye 35 milyon dolar veriliyor. Asıl alması gereken para 120 milyon dolar. Aradaki fark ne olacak? Biz tüm TFF’ye ve futbol camiasına karşı tüm yükümlülüklerimizi yerine getiriyoruz. Ama buna karşın mağdur oluyoruz. Aradaki farkı Passolig mi karşılar, TFF mi karşılar bilemem. Ama Fenerbahçe bu 120 milyon dolardı. almazsa havuz bozulur” İfadelerini kullandı.

'İNSANLAR MAÇLARI EVLERİNDEN İZLİYOR ÇÜNKÜ...'

Yıldırım maçlara taraftar gelmemesi ile ilgili de ilginç ifadeler kullandı. Fenerbahçe Başkanı, “Seyircinin gelmemesinde Passolig etkisi olabilir. Bir de TV’ler her gün 5-6 maçı birden veriyor. Bu da insanların futbol izlemek için evden çıkmamasına neden oluyor. Tribünlerde esrar, eroin içiliyor. Bunlar da olumsuz etkiliyor. İnsanlar evlerinde izlemeyi tercih ediyor' diye konuştu. 1 Milyon Üye projesi kapsamında dün Silivri'ye, bugün de Kapalıçarşı 'ya giden Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım , transferler ve şampiyonluk yarışıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, takımdan devre arasında ayrılacağı iddia edilen Nijeryalı golcü Emmanuel Emenike ve geldiği günden bu yana beklentileri karşılayamayan Diego Ribas için hiçbir teklif almadıklarını, bu iki oyuncuyu da satmayı düşünmediklerini belirtti.

DEVRE ARASI İÇİN TEK TRANSFER!

İsmail Kartal 'ın kendilerinden tek bir oyuncu istediğini belirten Aziz Yıldırım, isim vermezken 'Biz teklifimizi yaptık. Eskişehirspor'dan haber bekliyoruz.' dedi. Devra arasına lider gireceklerini daha önceden söylediğini belirten Fenerbahçe başkanı, 'En çok eleştirildiğimiz dönemde de söylediğim gibi devre arasına lider girdik. Takım da iyi oynamaya başladı. Sezon sonu da şampiyon olacağız.' açıklamasında bulundu.

ALEX DE SOUZA AÇIKLAMASI

Fenerbahçe'nin efsanevi futbolcularından Alex de Souza 'ya jubile konusunun sorulması üzerine Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, 'Aziz Yıldırım kaç yıldır başkandır. O günden bu yana hiçbir oyuncuya jubile yaptı mı? 17 senedir başkanım hiç kimseye jubile yapmadık.' dedi.

Fanatik, Yusuf Dursun

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2015/01/08/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0