Görüş Bildir
Haberler
Avengers: Endgame Bitti ama Evren Devam Ediyor: Yakında Vizyona Girecek Tüm Marvel Filmleri!

Avengers: Endgame Bitti ama Evren Devam Ediyor: Yakında Vizyona Girecek Tüm Marvel Filmleri!

Don't mind me
10.05.2019 - 09:21

Marvel Sinematik Evreni geçtiğimiz yıllarda yarattığı Avengers serisine Endgame ile muhteşem bir nokta koydu. Ancak evren kaldığı yerden devam ediyor, en yakını haziran ayında olmak üzere onlarca Marvel yapımı vizyona girecek. İşte yakında beyaz perdeye çıkacak olan tüm Marvel filmleri!

İçeriğin Devamı Aşağıda

X-Men: Dark Phoenix - 7 Haziran 2019

X-Men: Dark Phoenix - 7 Haziran 2019

2016'daki X-Men: Apocalypse'den sonra 7 Haziranda vizyona girecek olan Dark Phoenix, mutant evrenini daha genç ve yeni karakterlerle sürdürecek. Üstelik filmdeki bomba isimlerden birisi de Game of Thrones ile yakından tanıdığımız Sophie Turner olacak. Film genel olarak Turner'in canlandıracağı Jean Grey karakteri etrafında dönecek. Hatta film Turner'in yoğun programı yüzünden gecikmeli olarak vizyona girecek.

Men in Black: International - 14 Haziran 2019

Men in Black: International - 14 Haziran 2019

Aslında House of Ideas'a ait olan Men in Black, orijinal olarak Aircel Comics tarafından yayınlanırken Malibu Comics'e satıldı, Malibu Comics'in sahibi ise şimdi Marvel! Yani Men in Black de artık bir Marvel ürünü olacak. Men in Black International'da ajanlarımızı Chris Hemsworth ve Tessa Thompson canladıracak.

Spider-Man: Far From Home - 5 Temmuz 2019

Spider-Man: Far From Home - 5 Temmuz 2019

Sony Spider-Man'in haklarını Marvel ile paylaşmaya karar verdikten sonra kahramanımız sonunda Marvel Sinematik Evreni'ne katılmıştı. Şimdi ise Spider-Man: Homecoming'in başarısından sonra Peter Parker rolündeki Tom Holland dördüncü kez bu rolde kamera karşısına geçecek. Örümcek Adam'ın yeni filmi 5 Temmuz tarihinde sinemalarda olacak.

The New Mutants - 2 Ağustos 2019

The New Mutants - 2 Ağustos 2019

Aynı isimdeki çizgi romandan uyarlanan The New Mutants ile karşımıza genç süper kahramanlar çıkacak. Tutuldukları gizli bir tesisten kaçmaya çalışan genç mutantlar arasında Game of Thrones'un Arya Stark'ı Maisie Williams, Stranger Things'in Jonathan Byers'ı Charlie Heaton ve Anya Taylor-Joy gibi ünlü isimler var! 2018'de gösterime girmesi planlanan film bazı sahnelerin yeniden çekilmesi nedeniyle son anda iptal edilmişti.

Kingsman 3 - 8 Kasım 2019

Kingsman 3 - 8 Kasım 2019

Kingsman serisinin Marvel'a ait olduğu pek bilinmese de, senaryosu Civil War'ın da hikayesini yazan Mark Millar'ın eserinden esinlenme. Serinin önceki filmleri The Secret Service ve The Golden Circle'ın devamı olacak filmin tam adının Kingsman: The Great Game olması bekleniyor. Film muhtemelen Kasım ayında beyaz perdede olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Morbius - 31 Temmuz 2020

Morbius - 31 Temmuz 2020

Suicide Squad'daki Joker rolünün ardından Jared Leto Yaşayan Vampir Morbius rolünde geri dönüyor. Nadir görülen bir kan hastalığına karşı kendisini tedavi etmeye çalışan doktor Michael Morbius, yanlışlıkla vampir benzeri özellikler edinir, insan kanına büyük bir arzu duyar. Doctor Who'nun 11. Doktoru Matt Smith'in de yer alacağı filmi Daniel Espinosa yönetecek.

Venom 2 - 2 Ekim (gibi) 2020

Venom 2 - 2 Ekim (gibi) 2020

İlk filmi eleştirmenler yerden yere vursa da, Tom Hardy'nin canlandırdığı Venom dünya çapında 855 milyon dolar gelir elde ederek ikinci filmini garantilemişti. Venom 2'nin henüz çıkış tarihi netleşmedi, ancak Sony film için Ekim 2020 gibi bir tarih belirlediği söyleniyor.

Black Widow - 2020 (Kesin tarih duyurulacak)

Black Widow - 2020 (Kesin tarih duyurulacak)

Black Widow'un tek başına olacağı bir film! Düşünmesi bile heyecan verici. Ayrıca filmin yönetmeni Cate Shortland ise Marvel Studios'un ilk kadın yönetmeni olacak. Widow'un Avengers'tan önceki karanlık geçmişine bakan yapım, onun bir S.H.I.E.L.D ajanı olmadan önceki günlerini konu alacak. 2020'de vizyona girmesi planlanan yapımda Scarlett Johansson yine Natasha Romanoff rolünde olacak!

The Eternals - 2020 (Kesin tarih duyurulacak)

The Eternals - 2020 (Kesin tarih duyurulacak)

The Eternals, Marvel Sinematik Evreni'nin milyonlarca yıl öncesini anlatan bir yapım olabilir. Film büyük ihtimalle daha 'kozmik' bir Marvel evrenini konu alacak olan Phase 4'ün bir eseri olacak. Henüz karakterler ve oyuncu kadrosu ile ilgili açıklanan resmi bir bilgi mevcut değil.

Spider-Man: Into The Spider-Verse 2 - 2020 veya 2021

Spider-Man: Into The Spider-Verse 2 - 2020 veya 2021

Hikayesinin ve animasyon stilinin geliştirilmesi yıllar alan ancak 2018'de yayınlandığında çok sevilen ilk filmin üzerine gelecek olan Into The Spider-Verse 2, hayranlar üzerinde şimdiden oldukça heyecan yarattı. Sony Pictures Animation 3 farklı çıkış tarihi duyursa da kesin tarih henüz belirsiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spider-Man: Into The Spider-Verse Spinoff 2021 (Kesin tarih duyurulacak)

Spider-Man: Into The Spider-Verse Spinoff 2021 (Kesin tarih duyurulacak)

Spider-Verse'nin bir başka devam filmi olacak olan Spinoff'ta bu sefer karşımıza kadın bir süper kahraman çıkacak. Gwen Stacy'nin Spider-Gwen'i filmin kahramanı olacak. Ne zaman yayınlanacağı ya da diğer Into The Spider-Verse filmi yayınlanmadan bu tarihin açıklanıp açıklanmayacağı da henüz belli değil.

Black Panther 2 - 2021 (Kesin tarih duyurulacak)

Black Panther 2 - 2021 (Kesin tarih duyurulacak)

Ryan Coogler'in yönettiği Black Panther kısa sürede Amerika'da tüm zamanların en büyük filmlerinden biri haline gelse de uluslararası arenada bu başarıyı yakalayamamıştı. Black Panther 2 için de yönetmen koltuğunda Coogler ile devam edilecek. Film ise şu an geliştirme aşamasında ve 2021 Şubat ayında yayınlanacağı öngörülüyor.

Doctor Strange 2 - 2021 (Kesin tarih duyurulacak)

Doctor Strange 2 - 2021 (Kesin tarih duyurulacak)

İlk filmin ardından Avengers: Infinity War ile de oldukça beğenilen, Benedict Cumberbatch'in canlandırdığı Doctor Strange'in ikinci filmini için Marvel Studios oldukça istekli. Eğer sahne arkasında sorun çıkmazsa 2019 yılının sonunda çekimleri başlayacak olan filmin 2020'nin sonu ya da 2021'in başında vizyona girmesi bekleniyor.

Shang-ChiI (Kesin tarih duyurulacak)

Shang-ChiI (Kesin tarih duyurulacak)

Dövüş sanatlarının aksiyon dolu evrenini Marvel evrenine taşımak adına Shang-Chi Phase 4'ün önemli isimlerinden biri olacak. Destin Daniel Cretton tarafından yönetileceği ve Avustralya'da çekileceği bilinen filmin çıkış tarihi henüz belli olmadı.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 (Kesin tarih duyurulacak)

Guardians of the Galaxy Vol. 3 (Kesin tarih duyurulacak)

Guardians of the Galaxy Vol. 3 filmi, daha çekimleri başlamadan yönetmen koltuğundaki isim James Gunn'ın Twitter'dan yaptığı saldırgan şakalardan ötürü Disney tarafından kovulmasıyla sallantıya girdi. Ancak hayranları ve çalışma arkadaşları Gunn'ı destekleyerek yeniden işe alınmasını istedi, ne var ki yönetmen Warner Bros. tarafından gelecek Suicide Squad filmini yönetmesi için tutulmuştu bile. Bu sebeple Guardians of the Galaxy Vol. 3'ün geleceği belirsiz ve söylentilere göre çekimler en erken Şubat 2021'de başlayacak, yani ekibi görmemize çok uzun bir süre var!

Kaynak

Peki siz hangi kahramanları tekrar beyaz perdede görmek istersiniz? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
150
64
37
27
25
21
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ezgiliçe

Strange seni değil 2 yıl 20 yıl bile beklerim bennn <3

Emre ç

Al benden de o kadar. garip bir şekilde karakteri çok seviyorum. End game'de portallar açılmaya başladığında en çok onun gelişine sevinmiştim. :)

Can_Can

Sikko filmlerden deli gibi para kazanıyorlar biter mi hiç bu furya?

TC Boşnak Berkan

süperman i de avengers a dahil ederlerse efsane bir film çıkabilir thanos dan çok daha güçlü bir varlığa karşı savaş daha da efsane olur bence...

Hermione Granger

supermanı dahil edemezler çunku dc karakteri. averngers ve thanos marvel. yani aynı evrende degiller. marvelde hıkayler gercek sehırlerde gecerken newyork gi... Devamını Gör