Görüş Bildir
Haberler
Avengers: Endgame'den Sonra Marvel Evrenine Doyamayanlara: İşte Soluksuz İzleyeceğiniz Tüm Marvel Dizileri!

Avengers: Endgame'den Sonra Marvel Evrenine Doyamayanlara: İşte Soluksuz İzleyeceğiniz Tüm Marvel Dizileri!

Don't mind me
02.05.2019 - 15:56

Marvel Sinematik Evreni, Avengers: Endgame ile uzun yıllardır süregelen film serisine muhteşem bir final yaptı ancak serinin bitişi, hayranları için üzücü bir gelişme oldu, çoğu kişi bu aksiyon dolu evrene doyamadı. Eğer siz de Marvel evrenini takip etmeye devam etmek istiyorsanız, birbirinden harika tüm Marvel dizilerini sizler için derledik! 

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda

Agents of S.H.I.E.L.D. (2013-Devam ediyor)

Agents of S.H.I.E.L.D. (2013-Devam ediyor)

Ajan Phil Coulson'un dünyada gerçekleşen esrarengiz olayları araştırmak için kurduğu S.H.I.E.L.D. ekibinin maceraları, 10 Mayıs 2019'da 6. sezonuyla karşımıza çıkacak. Ayrıca 7. sezonu da şimdiden kesinleşmiş durumda. Dizi çok geniş hayran kitlelerine ulaşmayı başardı. 2013'te ilk kez yayınlandığında Thor: Dark World ve Captain America: The Winter Soldier gibi filmlerle alakalı senaryolar işledi.

Agent Carter (2015–2016)

Agent Carter (2015–2016)

1946 yılında geçen hikayede, Tony Stark'ın babası Howard Stark'ın asistanı olan Peggy Carter'ın başından geçenleri izliyoruz. Howard Stark, Amerika'nın düşmanlarına ölümcül silahlar satmakla suçlanırken Ajan Carter, olayın gerçek suçlularını ortaya çıkarmaya çalışmaktadır.

Daredevil (2015–2018)

Daredevil (2015–2018)

Matt Murdock, çocukken radyoaktif bir maddenin sıçraması sonucu gözlerini kaybetmiş buna karşın diğer duyularını geliştirmiş başarılı bir avukattır. Ancak sadece gün içinde! Geceleri ise suçla, adaletsizlikle kendi yöntemleriyle savaşan ''Daredevil''dır.

Jessica Jones (2015-Devam ediyor)

Jessica Jones (2015-Devam ediyor)

Eski süper kahraman Jessica Jones, geçmişindeki travmatik olayların gölgesinde, psikolojik dengesizlikler yaşamaktadır. Hayatını düzene sokmak ve insanlara yardım etmek adına kendi dedektiflik bürosunu açar. 

Dizinin üçüncü sezonunun bu yıl gelmesi bekleniyor.

Luke Cage (2016–2018)

Luke Cage (2016–2018)

Sabotaja uğramış bir deney Luke Cage'e güçlü ve zarar görmeyen bir deri sağlamıştır, bu deneyden firar ederek Harlem'de hayatını yeniden kurmaya çalışan Cage, ismini temizledikten sonra bir kahraman ve ünlü olmuştur. Ancak iyi ya da kötü olmaya karar vermesi gerekmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Iron Fist (2017–2018)

Iron Fist  (2017–2018)

15 yılın ardından aile şirketlerinin başına gelmek için New York'a dönen Danny Rand, bir tehlike durumunda Iron Fist olarak görevini yerine getirmek ya da ailesinin ismini yaşatmak arasında bir seçim yapmalıdır.  The Avengers, the Hulk, Stark Industries, Jessica Jones, Daredevil, Luke Cage, ve Seagate Prison referansları içeren ilk sezonu 2017'de yayımlandı ve 2018'de 2. sezonu ile final yaptı.

The Defenders (2017)

The Defenders (2017)

Bir mini dizi olan The Defenders'da, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, ve Iron Fist bir araya gelerek New York'u The Hand'in tehdidinden korumaya çalışıyor.

The Punisher (2017–2019)

The Punisher (2017–2019)

Frank Castle, ailesi öldürüldükten sonra lanetlenmiştir. Bu sürecin ardından yasa dışı yollarla huzuru sağlamak adına suç dünyasına girer ve the Punisher adını alır.

Runaways (2017-Devam ediyor)

Runaways (2017-Devam ediyor)

Ailelerinin suçlulardan oluştuğunu gören 6 genç, gönülsüz de olsa onlara karşı mücadele vermek için birlik haline gelirler. Ailelerinin oluşturduğu çeteyi çökertme planları yaparken aralarındaki köstebeği de bulmak zorundadırlar. Hulu'nun yapımcılığını üstlendiği dizinin 3. sezonunun çıkış tarihi henüz duyurulmadı.

Marvel's Cloak & Dagger (2018-Devam ediyor)

Marvel's Cloak & Dagger (2018-Devam ediyor)

Tandy Bowen ve Tyrone Johnson, özel güçler bahşedilmiş, farklı hayatlara sahip iki gençtir. Bir araya gelmelerini sağlayan bir olayın ardından güçlerini birleştirerek şehirdeki suçluların peşine düşerler.

Eğer sizin de önerileriniz varsa yorumlarda bizimle paylaşın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
16
3
3
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Minister of Magic

Agents Of shieldı tavsiye ederim çok güzel dizi sezonlar arası daha az olsa daha da iyi olucakta.

question

Iron Fist'i izlemeye gerek yok. Daredevil 3 sezonu da tavsiye ederim. Defenders biraz sonuk gecti ama yine de deger.