Görüş Bildir
Haberler
Asgari Ücret Tepkisine Bakan Ala'nın Cevabı: Şeytan Taşlıyoruz

Asgari Ücret Tepkisine Bakan Ala'nın Cevabı: Şeytan Taşlıyoruz

adem kara
17.02.2014 - 12:40
İçeriğin Devamı Aşağıda

Asgari Ücret Tepkisine Bakan Ala'nın Cevabı: Şeytan Taşlıyoruz

Erzurum’un Hınıs ilçesinde esnaf ziyareti yapan İçişleri Bakan Efkan Ala, asgari ücretle geçinemediğini dile getiren vatandaşa, oy vermekten başka çare olmadığını vurgulayıp, yoğun gündem nedeniyle bir de şeytan taşlamakla uğraştıklarını söyledi.

Bir pastaneye giren Bakan Ala, 4 çocuk babası Hikmet Çerçi’nin asgari ücret tepkisi ile karşılaştı. Mevsimlik işçi olduğunu ve 800 lira ile geçinemediğini vurgulayan Çerçi, Bakan Ala’ya, “Açız aç. 4 çocuk var geçinemiyoruz. ‘Çocuk yap’ diyor nasıl yapacağız. 800 lirayla nasıl geçinilir? 3 ay çalışıyoruz sonra çıkış veriliyor” dedi.

Bunun üzerine Bakan şu yanıtı verdi:

“Beni dinleyeceksen söyleyeyim, dinlemeyeceksen bağır. Bak oy veriyorsun kardeşim. Senin bildiğin daha iyi bir çare varsa söyle. Ben de başkasına 800 liraya iş bulmaya çalışıyorum. Allah rızası için bir iş yapmaya çalışıyorum. Biz de istiyoruz ki daha fazla yapalım ama ekonomimizi büyüteceğiz. Şimdi biz büyütürken siyasi istikrar, ekonomi büyüsün olsun derken, Ankara’larda orada burada nelerde karşılaştığımızı sen de görüyorsun değil mi? Bak biz sadece sizin problemlerinizle bir yere getirelim diyoruz. Bir de şeytan taşlamakla uğraşıyoruz.”

Zete

Kaynak: http://zete.com/2014/02/asgari-ucret-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0