Asgari Ücret Öncesi Kritik Karar: Türk-İş'ten Asgari Ücrette ‘Komisyon' Kararı
Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, 'Asgari ücretliyi yalnız bırakma gibi bi düşüncemiz yok. Bu yönetmelik değişmezse biz aynı noktadayız. Buraya katılmıyoruz' dedi.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Asgari ücret görüşmelerinde geri sayım sürerken, Türk-İş Başkanlar Kurulu bir araya geldi.

Toplantı sonrası açıklama yapan Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'na katılmama kararını yineledi. Atalay, 'Asgari ücretliyi yalnız bırakma gibi bir düşüncemiz yok. Bu yönetmelik değişmezse biz aynı noktadayız. Buraya katılmıyoruz' dedi.
Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2026'da geçerli olacak asgari ücreti belirlemek için aralık ayında toplanacak.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
2007 yılında başladı medya sektörü maceram, 2009 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi İnternet Gazeteciliği ve Yayıncılığı bölümünden mezun olunca daha da perçinlendi.
Türkiye’nin en büyük medya kuruluşlarında stajyer, editör, haber müdürü ve danışmanlık gibi görevler aldıktan sonra 2022 yılından bu yana Onedio’dayım.
‘Eşik bekçiliğidir’ diye ustalarımızdan öğrendiğimiz gazeteciliğin ‘etik’ değerlerine inanarak ve sadık kalarak Türkiye ve dünya gündemini en sıcak haliyle size iletmeye çalışıyorum.
Tüm içerikleri



Yorum Yazın
Her sene aynı tiyatro.
bari altı ayda bir zam gelse , zaten maaşı alana kadar şubat oluyo ama zamlar yılbaşı geliyo , enflasyon da cabası ee ne anladım maaştan
bahse konu d*mbk; bir kaç sene önce mikrofonu açık kalıp; "sayın bakanım çok uzatmayalım bozulmasın vs " demişti.. satılık hükumet adamı...