Görüş Bildir
Haberler
Arjen Robben Vodafone Arena Yolcusu mu?

Arjen Robben Vodafone Arena Yolcusu mu?

Mustafa Murat ARSLAN
05.03.2014 - 11:17 Son Güncelleme: 05.03.2014 - 11:39

Arjen Robben Vodafone Arena Yolcusu mu?

Vodafone Arena’yı en az 1 süper yıldızla açmak isteyen Beşiktaş yönetimi bu konuda harekete geçti.

Daha önce de ismi gündeme gelen Bayern Münih’in yıldızı Arjen Robben için nabız yoklayan Siyah- Beyazlılar, bu transfer için ilk somut girişimi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Daha önce de ismi gündeme gelen Bayern Münih’in yıldızı Arjen Robben için nabız yoklayan Siyah- Beyazlılar, bu transfer için ilk somut girişimi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.

PSV Eindhoven ve Ajax’ın altyapılarını incelemek için Hollanda’ya giden dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları, İstanbul’a dönmeden önce Robben’in aynı zamanda menajerliğini de yapan babası Hans Robben ile bir araya geldi. Hollanda’da yaşadığı için buradaki kulüpler ve temsilcileriyle iyi ilişkiler içerisinde olan yönetici Torunoğulları, şu an için imkansız görünen bu transfer için yeni stat kozunu kullandı.

30 yaşındaki yıldızın babasına tekliflerini ileten Torunoğulları, “Stadımızı önümüzdeki sezona yetiştirmeye çalışıyoruz. Ancak sonraki yıla da sarkabilir. Yeni stadımızda da müthiş bir yıldızla taraftarın karşısına çıkmak bizim için önemli. 2015’te Robben’in sözleşmesi bitiyor. Maddi yönden taleplerini karşılarız. Yeter ki yeni stadımızın rengi, yıldızı olmaya ‘Evet’ desin. Beşiktaş taraftarı onu bağrına basar” diye konuştu.

Sürpriz zirvede bu tekliften duyduğu memnuniyeti dile getiren Hans Robben’in ise, “Oğlum Bayern’de kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor. Türkiye belki onun için başka bir macera olabilir. Ancak Bayern’in sözleşmesi bittikten sonra da Arjen’i bırakacağını çok tahmin etmiyorum. Eğer sözleşme yenilemezlerse o zaman bu transferi düşünebiliriz” diye yanıt verdiği belirtildi. Torunoğulları’nın Robben’in babasına Vodafone Arena ve Beşiktaş taraftarı ile ilgili CD’ler verdiği de ifade edildi.

Bayern Münih’in geçtiğimiz yıl kazandığı Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna finalde attığı golle damga vuran Arjen Robben, bu yıl da kaldığı yerden devam ediyor. 30 yaşındaki Hollandalı yıldızın bu sene oynadığı 30 maçta 19 golü, 11 de asisti bulunuyor. Bir başka deyişle Robben, her maçta skora 1 gollük katkı yapıyor.

HABERTÜRK

Kaynak: http://www.spor1903.com/arjen-robben-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın