Görüş Bildir
Haberler
Arda Arsenal'e Göz Kırptı

Arda Arsenal'e Göz Kırptı

Fatih
07.03.2014 - 20:06

Arda Arsenal'e Göz Kırptı

Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, İspanya'nın El Mundo Deportivo Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, yıldız oyuncunun Fransız menajer Arsene Wenger'le çalışmak istediğini söyledi.

Arda'nın Atletico Madrid'de mutlu olduğunun altını çizen Bulut, 'Arda'nın kulübüyle sözleşmesi devam ediyor ve burada çok mutlu, Atletico Madrid'den ayrılmayacak. Bunun yanında gelecekte İngiltere'de oynamak niyetinde ve Arsene Wenger'le çalışmayı istiyor' dedi.

Her transfer döneminde İngiliz kulüplerinden teklifler aldıklarını söyleyen Bulut, 'Transferin iki yönü vardır; Kulüp ve oyuncu. Şartlar iki tarafında istediği gibi şekillenmeli. Arda, kulübüyle olan sözleşmesini 2017 yılına kadar uzattı ve şuan için burada olduğu için mutlu' ifadelerini kullandı.

İngilizlerin saygın gazetesi Independent, haberi okurlarına 'Atletico Madrid'in orta saha oyuncu Arda Turan Wenger ile çalışmaya hevesli' başlığıyla duyururken Avrupa'nın ünlü futbol dergisi Goal ise 'Arda Wenger için oynamak istiyor' başlığını attı.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1383...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın