Görüş Bildir
Haberler
Apple, Onur Yürüyüşü'ne Böyle Katıldı

Apple, Onur Yürüyüşü'ne Böyle Katıldı

Pride

İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple, Onur Yürüyüşü'ne Böyle Katıldı

Tüm dünya genelinde her yıl farklı cinsel tercihlerin toplumlar tarafından kabul görmesi için düzenlenen Onur Yürüyüşü'ne Apple da 5000 çalışanıyla katıldı. 

Çalışan zenginliği (employee diversity) günümüzde özellikle Apple, Google, Microsoft gibi çok uluslu şirketlerin odaklandığı noktalardan biri. Bu konuda yayınlanan grafikler, bir anlamda başarı kriteri olarak görülüyor ve gerek cinsiyet, gerekse cinsel yönelim konusunda daha eşit bir dağılıma yaklaşan şirketler bir basamak atlamış sayılıyor.

Apple da gay, lezbiyen, biseksüel ve trans çalışanları için açık desteğini bugüne kadar esirgemeyen kurumlar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz ay San Fransisco'da düzenlenen ve LBGT bireylerin özlük haklarıyla ilgili farkındalık oluşturmayı amaçlayan Onur Yürüyüşü 'nde Apple tam kadro sokaklardaydı.

Apple Onur Yürüyüşündeydi

Çalışanlar ve ailelerinden oluşan 5000 kişilik Apple tayfası, orijinal adı Pride olan bu etkinliğe katıldı. Apple CEO'su Tim Cook ise hazırlıklarına bizzat katıldığı yürüyüşle ilgili paylaştığı tweet'te '(çeşitlilikte) kapsamı genişletmek, inovasyona ilham verir' yorumunda bulundu.

Apple 'ın konuyla ilgili yayınladığı video ise şirketin 'en basit çalışmaları bile sihirli bir dokunuşla sunma' konusundaki başarısını bir kez daha gözler önüne serdi:

Kaynak: http://shiftdelete.net/apple-onur-yur...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın