Görüş Bildir
Haberler
Anne Babasını Öldürdü

Anne Babasını Öldürdü

ATKN
08.12.2014 - 10:35
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara'nın Beypazarı İlçesi'nde akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen 38 yaşındaki Yusuf A., anne ve babasını av tüfeği ile öldürdü. Olay sırasında evden bulunan Yusuf A.'nın teyzesi ise kaçarak kurtulabildi.

Olay, Beypazarı'ndaki Yeşilağaç Mahallesi Gürağaç Mevkisi'nde dün akşam meydana geldi. Ailesi ile aynı evde oturan ve akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen Yusuf A., iddiaya göre evde bulunan 'çifte' denilen av tüfeğini alarak önce babası 60 yaşındaki Rasim A.'ya ateş etti. Yusuf A., ardından evin ikinci katına kaçan annesi 59 yaşındaki Aysun A.'yı dı yakalayıp başına ateş ederek öldürdü. Olay sırasında evde bulunan Yusuf A.'nın teyzesi ise kaçarak kurtulabildi.

10 YIL KAYBOLMUŞ, 2 YIL ÖNCE BULUNMUŞ

İhbar üzerine sevk edilen polis ekipleri, Yusuf A.'yı evin bahçesinde elindeki tüfekle dolaşırken yakalandı. Anne ve babasını öldüren Yusuf A.'nın, 10 yıl kayıp olarak arandığı, 2 yıl önce ailesi tarafından bulunarak eve getirildiği belirtildi.

Olay Yeri İnceleme ekipleri ile Cumhuriyet Savcılığı, cinayetin işlendiği evde yaptıkları incelemenin ardından 2 ceset otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yusuf A., sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/ankarada-yusuf-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0