Görüş Bildir
Haberler
"İstanbul'da Bir Tek Afişlerini Bırakmam"

"İstanbul'da Bir Tek Afişlerini Bırakmam"

Onedio Medya
23.02.2014 - 16:17 Son Güncelleme: 23.02.2014 - 16:19

Ampülleri Değiştirmezseniz Patlar..

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Sarıyer'de halka seslendi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Sarıyer'de vatandaşlara seslendi. İnternette sansür yasasını eleştiren Sarıgül, 'İnternet yasağı Afganistan'da olur. İnterneti yasaklatan başbakanın hiçbir demokraside yeri yoktur' ifadelerini kullandı.

Belediye başkanı olması durumunda İstanbul'un bir kültür başkenti olacağını dile getiren Sarıgül, Londra'ya yılda 75, Paris'e ise yılda 65 milyon turist geldiğini söyleyerek bu rakamın İstanbul'da 9,5 milyon olduğuna işaret etti. 'Paris'te bir Ayasofya var mı? Bir Beylerbeyi Sarayı var mı?' diye konuşan Sarıgül, 'Bekle Paris, İstanbul geliyor' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlığı döneminde 'Üçüncü köprüyü kesinlikle yaptırmam' dediğini hatırlatan Sarıgül, İstanbul'un kuzey ormanlarının yağma edildiğini söyledi.

Kadir Topbaş'a da seslenen Sarıgül, yolsuzluk skandallarında adı geçen Etiler'deki Polis Okulu arazisini sordu. 'Tapu sendeyse, maket neden El Kaidecilerin elinde' diyen Sarıgül, 'O zaman tapu sende maketler başkasında. Zaten davul sende tokmak da başkasında' dedi.

Kaynak: http://medyafaresi.com/haber/Ampuller...
İçeriğin Devamı Aşağıda

"İstanbul'da Bir Tek Afişlerini Bırakmam"

Mustafa Sarıgül'den afiş tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Musatafa Sarıgül, CHP pankartlarının gece kesildiğini iddia ederek, 'Şayet AK Parti adayının astığı afişler duruyor, diğer siyasi parti adaylarının astığı afişler yoksa o zaman Mustafa Sarıgül gençlik kolu başkanı olur. İstanbul valisi bu güvenliği sağlamazsa gençleri alırım sokak sokak İstanbul'da bir tek afişlerini bırakmam' şeklinde konuştu.

Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Sarıyer Pınar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Başkan adayı Sarıgül, kendisini karşılayan vatandaşlara hitap etti.

AK Partililere seslenen Sarıgül, 'Geceleri pankartlarımızı kesiyorlar. Buradan bir kez daha AK Partili yetkililere sesleniyorum. İstanbul Başkanımız Oğuz Kağan Salıcı başkanımız yarın AK Parti il başkanıyla konuşmasını diliyorum. Çarşamba günü akşamı saat 12'ye kadar bu konuda bir uzlaşma sağlanmasını arz ediyorum. Böyle bir uzlaşma sağlanmazsa İstanbul Valimize gidip birebir konuşacağım. AK Parti adayları nereye afiş asıyorsa diğer siyasi partiler de oraya afiş asmakla demokrasinin gereği mükelleftir. 

  • haberturk.com
Kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0