Görüş Bildir
Haberler
Alsancak'ın Yerine Yeni Stat Gündemde

Alsancak'ın Yerine Yeni Stat Gündemde

Batuhan
22.08.2014 - 14:17

Alsancak'ın Yerine Yeni Stat Gündemde

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, yıkılma tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı’nın yerine yeni bir stat yapılacağı duyumunu aldığını söyledi.

Aynı zamanda TFF İcra Kurulu Üyesi olan Arif Koşar, “Resmi bir bilgi olarak aktarmıyorum ancak Alsancak Stadı’nın yıkılarak yerine daha modern bir stat inşa edileceği yolunda duyumlar aldım. Umarım doğrudur. İzmir’in Karşıyaka ve Göztepe’ye yapılması planlanan statlar gibi modern tesislere ihtiyacı var” dedi. Alsancak Stadı’yla ilgili raporun 2013 yılının sonlarından itibaren hazırnlanmaya başlandığını dile getiren Arif Koşar, şöyle devam etti:

“Bize son derece kapsamlı bir rapor sunuldu. Federasyon olarak can güvenliği söz konusu olunca riske giremeyiz. Gerekli önlemleri alacağız. Passolig sistemi Atatürk Stadı’na 3 hafta içinde uygulanır. Gerekirse sistem önce tek tribün ve misafir kale arkası için devreye girer. Bu süreçte Karşıyaka maçlarını Buca’da, Altınordu ise Manisa’da oynayacak.

ZETE

Kaynak: http://zete.com/alsancakin-yerine-yen...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0