Görüş Bildir
Haberler
Almeida İmzayı Atıyor

Almeida İmzayı Atıyor

Fatih
27.09.2014 - 22:18

Almeida İmzayı Atıyor

Beşiktaş ile olan sözleşmesi geçen sezonun sonunda sona erdikten sonra hiçbir kulüple anlaşamayan Hugo Almeida sonunda kendisine bir kulüp buldu.

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) basınında yer alan habere göre Al Nasr, Almeida ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak. The National sitesine konuşan bir Al Nasr yetkilisi, “Almeida, sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi imzayı atacak. Sözleşme ise 1+1 yıllık olacak. Taraflar arasında anlaşma sağlandı. Bir ya da iki gün içinde transfer resmileşir” ifadelerini kullandı.

The National’de yer alan haberde Al Nasr ekibinin geçtiğimiz sene de Almeida ile ilgilendiği fakat sonrasında Ibrahima Toure’ye imza attırdığı belirtiliyor.

Al Nasr ekibi, Almeida’yı transfer ederek Ibrahima Toure’yi de takımdan göndermeyi planlıyor. Ligin ilk haftasında Baniyas’lı Mohammed Jaber ile kavga eden Toure kırmızı kart görmüş ve 3 maç ceza almıştı. Al Nasr ise bu olayın ardından Toure’yi süresiz kadro dışı bırakmış ve Senegalli golcünün maaşında da %30’luk bir indirime gitmişti.

Al Nasr’a transfer olması an meselesi olan Hugo Almeida’nın adı yaz ayında çok sayıda takımla anıldı. Özellikle Galatasaray’dan gelecek teklif için bekleyen Almeida, çok sayıda takımın transfer teklifini reddetmişti.

30 yaşındaki Portekizli golcü Ocak 2011’de transfer olduğu Beşiktaş’ta 112 maçta 47 gol atma başarısı göstermişti.

TRTSpor

Kaynak: http://www.trtspor.com.tr/haber/futbo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın