Görüş Bildir
Haberler
Alba Torrens: Pişman Değilim

Alba Torrens: Pişman Değilim

Batuhan
18.04.2014 - 16:28

Alba Torrens: "Pişman Değilim"

Galatasaray Odeabank'ın başarılı İspanyol basketbolcu Alba Torrens, Galatasaray'da geçirdiği üç yıl için pişman olmadığını söyledi.

Galatasaray Odeabank'ın İspanyol oyuncusu Alba Torrens, Galatasaray mutlu olduğunu açıkladı.

İspanya'nın El Mundo Deportivo gazetesine açıklama yapan Alba, Türkiye ve Galatasaray'la ilgili düşüncelerini anlattı. Türkiye'ye gittiğin için pişmanlık duydun mu diye sorulan soruya 'Hayır, tam tersine. Sadece Avrupa Ligi kupasını kazandığımız için de değil. Burada bulunduğum 3 yılda bana her şeyi çok kolaylaştırdılar. Galatasaray büyük bir kulüp. Tarihi bir geçmişi var, çok profesyonel ve burada olmaktan çok memnunum' şeklinde cevap verdi.

Sezon başında hedeflerinin Avrupa Ligi'nde ilk sekize kalmak olduğunu anlatan İspanyol basketbolcu, şu şekilde konuştu;

'Büyük bir turnuva çıkardık. Grup maçlarında Fenerbahçe'ye kaybettik ve diğer maçları kazandık. Bazen iyi bazen de daha az iyi oynadık. Ama her zaman mücadele ettik. Yarı finalde takım olarak çok büyük maç çıkardık. Finalde de Fenerbahçe'ye karşı sonuna kadar zor bir maç olacağını biliyorduk. İnanılmaz bir şeydi. Şimdi ise Türk liginde Botaş'a karşı yarı final oynuyoruz. Hiç durmadan devam ediyoruz. Şuan sadece ligde kalan maçlarımızı düşünüyoruz. Ama gelecekte dünyanın en iyi ligi olan WNBA'da oynamak çok güzel olacak. '

İspanyol basketbolcu, bu sene oynanacak Dünya Kupası'yla ilgili de 'Biz İspanya olarak en iyisini yapmaya çalışacağız. Ancak ABD dışında Avustralya, Fransa ve Türkiye gibi çok zor rakipler de var' değerlendirmesinde bulundu.

İstanbul'a hayran olduğunu kaydeden Torrens, 'Çok büyük bir şehir, trafik sorun ama ben rahat bir yerde oturuyorum, salon da yakın. Her geçen gün burada kendimi daha rahat hissediyorum' şeklinde sözlerini tamamladı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/basketbol/tkb...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın