Görüş Bildir
Haberler
AKP Milletvekili Gülpınar: 'Allah Bize Oy Verdiğiniz İçin Mahşerde Size Hesap Sormayacak'

etiket AKP Milletvekili Gülpınar: 'Allah Bize Oy Verdiğiniz İçin Mahşerde Size Hesap Sormayacak'

Yüksel Venedik
03.03.2019 - 19:37 Son Güncelleme: 04.03.2019 - 11:26

Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve AKP Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, 'Erdoğan'ı desteklemenin imanın şartı' olduğunu söyleyerek, 'Yarın mahşerde Allah'ın karşısına çıktığınız zaman, Allah o emaneti bize verdiğinizden dolayı size inşallah hiçbir hesap sormayacak' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa'da seçim bürosu açılışına katıldı.

Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa'da seçim bürosu açılışına katıldı.

AKP Şanlıurfa milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, İlçe Meclis Üyesi Adayı Celal Akıl'ın seçim bürosu açılışına katıldı ve AKP'li adaylar için oy istedi.

Konuşmasında Erdoğan'ı desteklemenin 'iman' gereğini olduğunu belirten Gülpınar, 'Mahşerde Allah'ın karşısına çıktığınız zaman, Allah o emaneti bize verdiğinizden dolayı size inşallah hiçbir hesap sormayacak.' dedi.

Gülpınar'ın konuşmasının tamamı şu şekilde:

Allahü Teala sizden emaneti ehline vermenizi emrediyor, bu emir hepimiz için geçerli. Sadece yöneticiler için idareciler için geçerli değil. Herkes için. Halk için de geçerlidir. Halk emaneti nasıl verir? Sandığın başına gider, oyunu atar ve emanetini verir. Allah size bir emanet veriyorsa, bunun hesabını soracak demektir. Bunun hesabı nerede olacak. Ahirette olacak. Şimdi Allah hepinizden razı olsun. Bize bu emaneti verdiniz. Ben de gönül rahatlığıyla, vicdan rahatlığıyla size diyorum ki, yarın inşallah mahşerde Allah'ın karşısına çıktığınız zaman, Allah o emaneti bize verdiğinizden dolayı size inşallah hiçbir hesap sormayacak.

Gülpınar'ın sözleri, sosyal medyanın da gündemindeydi...

Gülpınar'ın sözleri, sosyal medyanın da gündemindeydi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
811
343
175
31
27
19
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın