Görüş Bildir
Haberler
Ak Parti'de Flaş İstifa

Ak Parti'de Flaş İstifa

adem kara
30.05.2014 - 14:39

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan istifasına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, 'Görülen lüzum üzerine partimden istifa ediyorum.' dedi.

Ak Parti, 30 Mart yerel seçimleri sonrası örgüt yenilenmesi için düğmeye bastı. İlk olarak seçimlerde başarısız olan illerin yönetimleri teker teker istifa etti.

Ak Parti kulislerinde Ankara'da da bu çerçevede sürpriz yönetim değişikliği beklentisi dile getiriliyordu. Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan istifasını bugün açıkladı. Alparslan, konuyla ilgili '2009 yılından itibaren İl Başkanı olarak seçilmem üzerine, geriye kalan 5 yıllık süre içinde tüm seçimlerden zaferle çıktığımız bir sürecin sonunda görülen lüzum üzerine görevimden istifa ediyorum' dedi.

'PARTİMİN HİZMETİNDE OLACAĞIM'

Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, yaptığı yazılı açıklamayla istifa ettiğini bildirerek, '2002 yılında Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kollarında teşkilat başkanı olarak siyasi hayatıma başladığım, devamında 2005 yılından itibaren Ankara İl Başkanlığında başkan yardımcısı olarak icra ettiğim hizmetlerimden sonra 2009 yılından itibaren İl Başkanı olarak seçilmem üzerine, geriye kalan 5 yıllık süre içinde tüm seçimlerden zaferle çıktığımız bir sürecin sonunda görülen lüzum üzerine görevimden istifa ediyor; başta bu onurlu görevleri tarafıma tevdi eden Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, birlikte siyaset yaptığım tüm teşkilat mensuplarına şükranlarımı sunuyor, bundan sonraki süreçte ülkemin, milletimin ve partimin hizmetinde olacağımı bu vesileyle ifade etmek istiyorum' dedi.

BUGÜN 2 İSTİFA HABERİ DAHA GELDİ

Ak Parti Erzurum Karayazı, Karaçoban, Hınıs, Tekman, Aziziye ve Olur ilçe yönetimleri, genel merkezin talebi üzerine istifa ettiğini açıklarken, Ak Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Demir de yönetim kurulu üyesi 40 kişi ile birlikte partilerinden istifa ettiklerini açıkladı. Demir'in açıklamaya, Fetullah Gülen'in 'Mefkure Yolculuğu' adlı kitap ile katıldığı görüldü.

haberler.com

Kaynak: http://www.haberler.com/ak-parti-anka...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0