Görüş Bildir
Haberler
"Mustafa Pektemek ve Atiba ile Görüşmeler Biraz Daha Uzayabilir"

"Mustafa Pektemek ve Atiba ile Görüşmeler Biraz Daha Uzayabilir"

Batuhan
12.01.2015 - 14:45

Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, yapımı devam eden Vodafone Arena'da önemli açıklamalarda bulundu. Çebi bir süredir transfer etmek için uğraştıkları Maxi Pereira'yı kulübü Benfica'nın bırakmadığını söyledi.

Ahmet Nur Çebi’nin açıklamalarından öne çıkan kısımlar şöyle:

  • Maxi Pereira’nın kulübü futbolcusunu bırakmıyor. Bugün akşam saat 17:00 da hocam ile görüşeceğim ve sayın başkana vereceğiz. Sayın Başkan transfer için İngiltere’ye gitmedi.

  • Biz eskisi gibi transferleri yapmıyoruz. Bütün transferdeki ipler tamamen 5-6 kişinin ortak çalıştığı sistem ile ilerliyor. Bilic, Mete Vardar ve bizimle tartışıp eksikleri belirliyor. Bunun ardından Scout ekibine talimat veriyoruz ve oradan gelen isimleri inceliyorouz. Uygun bulunanları teknik adamımızın önüne koyuyoruz. Milosevic de bunlardan bir tanesi. Sağ bek ile ilgili de gerekli çalışmaları yaptık. Ekonomik anlamda bize uygun olanı bulduğumuz anda Bilic’in önüne koyacağız. Yapabiliyorsak, yapacağız.

  • Younes Kaboul ekonomik anlamda şartlarımıza uysaydı transfer edebilirdik ancak uygun değil ve transfer çok uzak görünüyor.

  • İç transferde Mustafa Pektemek ve Atiba ile görüşmeler biraz daha uzayabilir. Beklentiler arasında fark var. Bekleyip göreceğiz. Bu oyuncularımızın bütçemize göre hareket edeceğimizi bilmeleri lazım.

  • Bizim için bu stadın önemi büyük. Zaten bütün kamuoyu bunun merakı içerisinde. Planlamamız önümüzdeki sezon başlamak. Biraz daha gayret edip, şartları zorlayarak sezon sonuna doğru oynamak için gayret gösteriyoruz. Gördüğünüz gibi çatı malzemeleri geldi. Çatının 3 ay içerisinde bitmesini planlıyoruz. Ondan sonra da montaja başlayıp daha sonra zemine geçeceğiz.

  • İşçi durumu zaman zaman değişiyor. Rakam vermek doğru değil. Hava şartları kötü olduğunda hızımız kesiliyor. Bunlar hızımızı kesiyor. Bunlara rağmen mücadelemiz devam ediyor.

  • 5-6 tane Loca kaldı. 11.000-12.000 kombine satıldı. VIP koltuklarımız var. Satışlarımız hala açık. İnşallah gelir alırlar ve katkı verirler

  • Baktığımız zaman çok diklik yok. Eski İnönü’ye oran ile çok az diklik var. Biz sürekli aşağıya indik. Buda bizim maliyetimizi 25-30 milyon TL arttırdı.

  • Planlamamızdan 1-2 ay gerideyiz. Zaman zaman maddi, zaman zaman harfiyatta zorlandık, zaman zaman hava şartlarından etkilendik. Bunları aşmak bizim yönetici olarak vazifemiz.

  • Gündemimizde Konya Stadı var. Fakat Konya’nın da kendine göre çakışan maçları var. Şu anda bunu nasıl aşabileceğimiz tartışılıyor. İzmir Buca Stadı, 19 Mayıs Stadı gündemimizde. İnşallah Başakşehir’de daha fazla oynarız. Birinci tercihimiz orası. Yönetici arkadaşlarımızın fikirleri ile karar vereceğiz.

  • Liverpool maçını Olimpiyat’ta oynayacağız. Bunun dışında orada oynamak istemiyoruz. Taraftar olmadan başarı olmuyor. Biraz fedakarlığı arttırmaları gerekiyor.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2015/01/12/ahmet-n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0