Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Davutoğlu IŞİD Konusunda Rest Çekti

Ahmet Davutoğlu IŞİD Konusunda Rest Çekti

Fatih UZUN
20.06.2014 - 19:27

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, 'Türkiye'nin IŞİD dahil herhangi bir şiddet ya da terör örgütüyle ilgili ilişkisi olduğuna dair elinde belgesi olan o belgeyi ortaya koymalıdır' dedi.

Ahmet Davutoğlu, 'Türkiye'nin IŞİD dahil herhangi bir şiddet ya da terör örgütüyle ilgili ilişkisi olduğuna dair elinde belgesi olan o belgeyi ortaya koymalıdır. O belgeyi ortaya koyamadan Türkiye'ye dönük böyle iddialarda bulunmak hiçbir ittifaklık ilişkisine yakışmadığı gibi, herhangi bir şekilde siyasi veya medyada yansıması bakımından da bir zemine dayanmaz. Aksine biz bunu Türkiye'ye dönük bir psikolojik medyatik operasyon olarak algılarız' dedi.

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, 'Terörle mücadele konusunda hiçbir zaaf göstermemeliyiz. İster El Kaide formunda, ister IŞİD şeklinde olsun terörün her türlüsü Suriye ve Irak halkı, Ortadoğu halkları ve bütün insanlık için tehdittir. Aynı şekilde halkına karşı böylesi insanlık suçu işlemiş Suriye rejimi karşısında da hiçbir tolerans gösterilmemelidir. Aksi takdirde benzer suçlar başka ülkelerde işlenmeye başlar' ifadelerini kullandı.

CNNTürk

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/dunya/ah...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0