Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Atakan Mezarı Başında Anıldı

Ahmet Atakan Mezarı Başında Anıldı

Ulaş
10.09.2014 - 19:06
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hatay'da 10 Eylül 2013'te düzenlenen ODTÜ'deki protestolara destek eylemi sırasında yüksekten düşerek yaşamını yitiren 23 yaşındaki Ahmet Atakan, ölümünün birinci yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

Defne İlçesi Çekmece Mahalle Mezarlığı'ndaki anma etkinliğine Ahmet Atakan'ın ailesinin yanı sıra Gezi Parkı olayları sırasında hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in annesi Hatice Cömert, Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz ve ağabeyi Gürkan Korkmaz, Ethem Sarısülük'ün annesi Sayfi Sarısülük, Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan ile Mehmet Ayvalıtaş'ın ağabeyi Volkan Ayvalıtaş katıldı. Oğlunun mezarı başında gözyaşlarına boğulan anne Emsal Atakan, 'Seni bir yıldır kara toprağa verdim, dayanamıyorum oğlum, bak Abdullah'la Ali İsmail'in annesi de burada' diyerek ağıt yaktı. Gezi Parkı olaylarında ölenlerin anneleri ve yakınları da Atakan'ın mezar taşını öperek dua etti.

CHP Hatay Milletvekilleri Hasan Akgöl ve Mehmet Ali Ediboğlu ile sanatçılar Ferhat Tunç ve Pınar Aydınlar Sağ'ın da katıldığı anma etkinliğinde Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Grup etkinliğin ardından Ahmet Atakan'ın evine gitti.

  • DHA
Kaynak: http://www.taraf.com.tr/haber-ahmet-a...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0