Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Real Madrid'e Diş Geçiremedi

Galatasaray Real Madrid'e Diş Geçiremedi

Fatih
07.03.2014 - 19:47 Son Güncelleme: 07.03.2014 - 21:44

Galatasaray Real Madrid'e Diş Geçiremedi

Euroleague Top 16 turunda Real Madrid'i konuk eden Galatasaray Liv Hospital, tamamını geride götürdüğü maçtan 85-74 yenik ayrıldı.

Galatasaray Liv Hospital, Euroleague Top 16 turu F Grubu'nda Abdi İpekçi Spor Salonun'nda ağırladığı Real Madrid'e 85-74 mağlup oldu.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları devam eden üç oyuncu mücadeleye çıktı. Ayak bileğinden sakatlığı bulunan Milan Macvan, dizinden yaşadığı sakatlığı süren Pops Mensah-Bonsu ile dirseğinde sorunu bulunan Zoran Erceg, Maccabi Tel-Aviv maçının ardından Real Madrid maçında da tam olarak iyileşmeden karşılaşmaya çıktı.

Bu oyunculardan Erceg ilk 5'te yer alırken, Mensah-Bonsu ile Macvan maça kenarda başladı.

Maça çok hızlı giren Real Madrid ilk üç dakikada 7-0 öne fırlarken, bu bölümdeki tüm sayılar Rudy Fernandez'den geldi. Çeyreğin geri kalan bölümünde toparlanan sarı kırmızılılar Ender ve Macvan'ın basketleriyle farkı bir sayıya indirmeyi başardı: 15-14. İlk periyot 20-16 İspanyol ekibinin üstünlüğüyle geçildi.

Hücumda dönem dönem oldukça zorlanan Galatasaray, buna karşın farkın çift hanelere çıkmasına izin vermedi ve soyunma odasına 43-38 Real Madrid üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarıda kontrolü elinden bırakmayan Real Madrid'de Sergio Rodriguez ve Nikola Mirotic oyunun sıkıştığı bölümlerde sorumluluk alarak farkın kapanmasına izin vermedi. Maçın bitimine yedi dakika kala Tremmelll Darden'ın üçlüğüyle fark 15 sayıya kadar çıktı: 70-55.

Galatasaray Liv Hospital hava atışından itibaren hiç öne geçmeyi başaramadığı maçta salondan 85-74'lük skorla yenik ayrıldı. Real Madrid'de Nikola Mirotic 18 sayı, Sergio Ridriguez 13 sayı 7 asistle oynadı. Galatasaray'da ise Zoran Erceg 18 sayı ,Carlos Arroyo 16 sayı 8 asistle öne çıkan isimler oldular. Sarı kırmızılılar dokuzuncu maçında altıncı yenilgisini alırken, Real Madrid tek mağlubiyetle yoluna devam etti.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/basketbol/eur...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'dan Down Sendormuna Vurgu

Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı'nın, THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu'nda İspanya'nın Real Madrid takımıyla yaptığı maça taraftarı büyük ilgi gösterdi.

Burada Galatasaray Kulübü Basketbol Şubesi, down sendromu hakkında farkındalık oluşturmak ve 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü'ne dikkati çekmek için yeni bir sosyal sorumluluk projesi üstlendi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nu dolduran Galatasaraylı taraftarlar, zorlu maç öncesi yaptıkları tezahüratlarla kendi oyuncularına moral verip, rakip oyuncular üzerinde baskı kurdu.

Taraftarların karşılaşma öncesi yaptıkları ışık şovu renkli görüntüler oluşturdu.

Sakatlıklarına rağmen görev aldılar

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları devam eden üç oyuncu mücadeleye çıktı.

Ayak bileğinden sakatlığı bulunan Milan Macvan, dizinden yaşadığı sakatlığı süren Pops Mensah-Bonsu ile dirseğinde sorunu bulunan Zoran Erceg, Maccabi Tel-Aviv maçının ardından Real Madrid maçında da tam olarak iyileşmeden karşılaşmaya çıktı.

Bu oyunculardan Erceg ilk 5'te yer alırken, Mensah-Bonsu ile Macvan maça kenarda başladı.

Galatasaray Kulübü'nden down sendormuna vurgu

Galatasaray Kulübü Basketbol Şubesi, down sendromu hakkında farkındalık oluşturmak ve 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü'ne dikkati çekmek için yeni bir sosyal sorumluluk projesi üstlendi.

Real Madrid maçı öncesi Galatasaray Liv Hospital Takımı'nın soyunma odasında basketbolcularla buluşan down sendromlu çocuklar, başantrenör Ergin Ataman'ı da ofisinde ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında saha içinde çeşitli etkinliklerde yer alan çocuklar, daha sonra Abdi İpekçi Spor Salonu'nun VIP bölümünde İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Derneği (İZEV) ile down sendromlu çocukların annelerinin kurduğu 'Down Cafe'de servis yaptı.

TRTSpor

Kaynak: http://www.trtspor.com.tr/haber/baske...

Abdi İpekçi'de Dev Maç!

Galatasaray Liv Hospital, THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu’nda İspanyol devi Real Madrid'i konuk ediyor.

THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu’nda temsilcimiz Galatasaray Liv Hospital, İspanyol devi Real Madrid ile karşı karşıya geliyor.

Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 20.00’de başlayacak.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0