Görüş Bildir
Haberler
7 Şubat 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

7 Şubat 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

adem kara
07.02.2014 - 09:22
İçeriğin Devamı Aşağıda

7 Şubat 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcu bugün tadilat ile ilgili bir işe başlamak istiyor. Uzun zaman ertelediğiniz bu iş, canınızı sıkacakboyutlara geldi.Stres sebebi ile bir,ikisaat gerginlik yaşayacaksınız ama günün sonuna doğru kafanız sakinleşecek gibi görünüyor

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Aile ve akrabalardan biri ile görüşecek ve mutlu olacaksınız.Yeni bir ev ya da iş alma fikriniz var ama nakdiniz  yok.Bunun için bir girişimde bulunacaksınız fakat bunun çok faydası olmayacak.Canınızı sıkacak bir kişi ile karşı karşıya gelebilirsiniz ama pek aldırmayacaksınız.

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Neşeli başlayan gün, can sıkıntısı ile noktalanabilir.Çünkü hiç ummadığınız bir yerdendedikodu duyacaksınız.Aklınız almayacak ama, canınız da sıkılacak.Takılmamaya çalışırsanız, faydanıza olacaktır.Takılırsanız, bunun gerginliği sizi birkaç gün daha sarsacak

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Tatil gibi bir hayatınız var. Bugün mutlu olmak için o kadar çok sebebiniz var ki.Sadeceçevrenizdeki insanlardan birinin küçük bir rahatsızlık geçirmesi, sizi de üzecek.Ama üzülmeyin bir şey olmayacak.Gününüzü mutlu şekilde yaşamaya devam etmelisiniz.

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Aslanlar , yılgınlık ve mutluluk arasında kalacaklar. Bugün yılgınlık göstermeden atlatılırsa, her şey iyi gidecek gibi.Eğitim ile ilgili bir şeyler aklınızı karıştıracak.Ama unutmayın Aslanlar siz her zaman büyük adımlar atmaya alışkınsınız.Bu büyük adımlar size zafer getirecek.

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Başınız stresle dertte.Bu kadar stresli olmamak için biraz çaba sarf etseniz,her şey yoluna girecek. Ama bunu yapan biraz da sizsiniz.Yakın bir akrabanız ile bir paraalışverişiniz olacak.Ama dikkat edin,yani bu alışveriş sonra canınızı sıkabilir. Kurallarınızı tam olarak belirlemelisiniz

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Uzun bir yolculuk hayaliniz var ve bunun için planlar yapıyorsunuz. Bugün başınızagelecek bir olaydan sonra, bu gezi fikri o kadar da cazip gelmemeye başlayacak.Teraziler bugün mutlu bir gün geçirecekler ve  akşam saatlerinde güzelbir haber alacaklar.

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Hayatınızda yeni bir döneme başlayacaksınız.Bugün bunun başlangıcı olacak.Akreplerin canları birkaç gündür sıkılıyor. Bu sıkıntının bitiş dönemi bugüne denk gelebilir.Bu yüzden karışık duygular içindeler. Akreplerin bir ev değiştirme planları var ve bu isabetli bir karar olacak.

Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)

Kocaman bir günün size getireceği şey heyecan olacak. Heyecanlarınızı denetimaltında tutmak zorunda kalacaksınız.Ama bu denetim altına girme olayı, size göre değil.Yay Burcu insanları bugün sağlık sorunları ve uykusuzluk yaşayabilirler.

Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak) 

Oğlak Burçları kafayı dağıtmak üzere. Devamlı gelen telefonlar, misafirler ve sıkıntılar yüzünden, ne yapacağını bilemez halde. Çok fazla işe girmenin sıkıntısını bu şekildeyaşıyor ve geri dönemez hale geliyor.Oğlaklar biraz tatil istiyorlar.

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün ,uzun zamandır  görüşmediğiniz arkadaşlarınızı aramak ve sormak üzere harekete geçeceksiniz.bazılarını ne kadar özlediğinizi fark edeceksiniz.Kovalar bugünhuzurlu bir gün geçirecekler.Eğlence,mutluluk ve sükunet, hepsi bir arada ve sizinle olacak.

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Balıklar bugün mutlu bir haber alacaklar. Ancak aldıkları bu haber onları mutlu edecek ama, balık duygusallığı ile yine de bir tarafları hüzünlü olacak.Küçük bir yolculuk onlarıpsikolojik olarak rahatlatabilecek gibi. Ama bu yolculuğa çıkabilmeleri için de,önlerinde engeller var.

Kaynak: http://www.kadinhaberleri.com/astrolo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0