Görüş Bildir
Haberler
6 Adımda Senin Seks Hayatını Anlatan 3 Kelimeyi Söylüyoruz!

6 Adımda Senin Seks Hayatını Anlatan 3 Kelimeyi Söylüyoruz!

Emilyy
26.07.2018 - 16:45 Son Güncelleme: 04.01.2019 - 23:40

Seks hayatını anlatıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk seks deneyimin hakkında bunlardan hangisini düşünüyorsun?

2. Peki karşı cinste seni etkileyen ve tahrik edici bunlardan hangisi?

3. Sence seks yapmak için aşık olmak şart mıdır?

4. Diyelim ki, sen seks yapmak için hazır değilsin. Ve karşı tarafın da çok istediğinin farkındasın. O durumda ne yaparsın?

5. Peki sevgilinle birlikte porno izlediğin oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ve son olarak, bize en sevdiğin seks pozisyonunu seç bakalım.

Vahşi, acımasız, yırtıcı!

Sen seks sırasında resmen bir vahşi gibi oluyorsun. Kendini o an sekse adıyorsun. Her seferinde sanki daha önce hiç yapmamışcasına çıldırıyorsun. Kendin haz aldığın kadar karşı tarafında zevk almasını sağlıyorsun. Birden vahşileşip o an ağzından tahrik edici sözler çıkıyor. Hal böyle olunca seks daha heyecan verici oluyor. Her iki tarafta zevkten dört köşe oluyor. He vahşileştiğin anda acımasızca davranabiliyorsun. Gözün hiçbir şey görmüyor. Resmen yırtıcı bir hayvan gibi seksi doruklarına kadar hissediyorsun. Sen süpersin!

Şehvetli, yılan, işinin ehli!

Sen seks sırasında adeta yılan gibi sinsi sinsi hareket ediyorsun. Başlangıç anlayacağın çok tahrik edici oluyor. Karşı tarafı resmen çıldırtıyorsun. Ve çıldırdığı anda şehvetli bir seks sizi bekliyor. Partnerinin daha önce yaşamadığı hazzı o an doruklarına kadar hissettiriyorsun. O kadar iyisin ki senden iyisi şu zamana kadar denk gelmemişti. Bu kadar işinin ehli bir insan yok. Vücudunun hangi bölgesini kullanacağını çok iyi biliyorsun. Ve nokta atışın sayesinde inanılmaz bir seks yaşıyorsunuz. Sen bir harikasın!

Kaplan, 8 şiddetinde deprem, alev alev!

Sen seks sırasında resmen kaplana dönüşüyorsun. Atılgan ve hızlı! Daha önce hiç bu kadar hızlısını görmemiştik. Bazen kendini o kadar kaptırıyorsun ki adeta deprem etkisi yaratıyorsun. Seks yaptığın o yatak zaten kendinden geçiyor. Sanki sadece ikiniz değil de tüm dünya seks yaparcasına. Nasıl mı böyle oluyor? Alev alev olduğun için çıldırıyorsun. Bütün zamanını doruklarına kadar yaşayarak geçiriyorsun. O an sen sanki farklı bir boyuta geçiyorsun. Seks dediğin böyle olur be! Yaşayarak, hissederek, alev alev...

Matador, yaramaz, yanardağ!

Sekste resmen bir matador gibisin! Bütün kontrollerin sende olması gerekiyor. Baskın ve hırçın bir yapın var. Tek bir yerde seks yapmaktansa ordan oraya savrulmayı seviyorsun. Yaramaz bir çocuk gibi karşındakini tahrik etmek hatta sekste sinirlendirmek hoşuna gidiyor. Çünkü seks o zaman daha eğlenceli ve vahşi bir hale geliyor. Sonra bir yanardağ gibi alev alev sevişiyorsunuz. Resmen çılgına dönüp, savaşıyorsunuz. Bazen sen bile kendine inanamıyorsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
492
327
239
128
82
71
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aren Kutay

seks hayatım yok çünkü asosyal ve çirkinim

muratdn01948112

Çok şükür benle aynı biri

Baturhan Çora

ben neymişim ya 😎

Bahar Kılıç

vahşi acımasız yırtıcı. olmyan seks hayatım böyleymiş

bilincbilince

aynı benimki de