Görüş Bildir
Haberler
Pozisyon Seçimine Göre Seks Burcun Ne?

Pozisyon Seçimine Göre Seks Burcun Ne?

oinkal
27.03.2018 - 22:13

Seks pozisyonları yataktaki seçimlerimizi, seçimlerimiz de kişiliğimizi yansıtır. Peki burçlar ne olacak? Yatakta hangi burç olduğunu merak etmiyor musun? Gözüne çarpan, hoşlandığın pozisyonu seç, seks burcunu söyleyelim!

Not: İş ve aile ortamı için uygun değildir. +18

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şimdi, hoşuna giden pozisyonu seç ve seks burcunu öğren!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seks burcun Yengeç!

Seks burcun Yengeç!

Yengeç burcu değişken ay tarafından yönetiliyor, kısacası yaptığın seçimlere göre senin için en önemli şey, işini en iyi ve güvenli şekilde halletmek. Farklı şeyler denemek tehlikeli olabilir, hatta hoşuna gitmeyebilir... 

Hoşuna gitmemesi, seni gerektiğinden fazla sinir edeceği için, belki de geçirdiğin zamanı rezil edecek düşüncesiyle; bildiğin, yaptığın ve ustalaştığın şekilde hareket ediyorsun. Tutkulusun ve yatakta itaatkâr bir roldesin.

Seks burcun Akrep!

Seks burcun Akrep!

Farklı şeyler denemek senin yaradılışında var, yatakta tam bir Akrepsin, Pluto tarafından yönetilen bu burç ile karanlık dünyaların yaratıcısı gibi hareket ediyorsun. Partnerin senin hızına ve isteklerine yetişemiyor olabilir. 

Yatakta insanı yorduğun gibi bazen insanları korkutuyor olabilirsin. Değişik fantezilerin, acı verici isteklerin olabilir. Gerçekten sen insanları yatakta hem seviyor hem de dövüyorsun. Fakat ne kadar haşin olursan ol yatakta en çok arzulanan burçlardansın. Tek yapman gereken sakin olmak!

Seks burcun Aslan!

Seks burcun Aslan!

Aslan burcu, güneşin etkisinde olan bir burç. Kısacası kadını da erkeği de karizmatik! Yatakta kontrolün sen de olması hoşuna gidiyor. Farklı şeyleri denemek çok önemli olduğu gibi kendine de hayransın, bu yüzden partnerini görmek senin için çok önemli. 

Tahminimizce ışıkları hiç kapatmıyorsun! Aynı zamanda yatakta performansın çok önemli ve her sevişme senin için efsanevi olmalı. Yatakta hırçın ve mükemmeliyetçisin. Aynı zamanda bayağı da cesursun!

Seks burcun Balık çıktı!

Seks burcun Balık çıktı!

Yatakta, Neptün tarafından yönetilen Balık burcusun. Balık gibi yatakta kıvır mı kıvır, zıpır mı zıpır bir şeysin. Yeni şeyleri denemeyi seviyorsun ama biraz soğuksun. Hani nasıl derler; bazen tam odun gibi kas katı kalırken bazen de partnerini şaşırtıp kıvraklaşıyorsun. Gerçekten yatakta baya iyisin, her ne yaparsan yap partnerini mutlu ettiğine eminiz.

Seks burcun Başak çıktı!

Seks burcun Başak çıktı!

Metodik ve analitik olarak gelişmiş, Merkür tarafından yönetilen Başak burcu senin yataktaki seçimine tam uyuyor... Senin için temizlik ve detay çok önemli. Her şeyi önceden planlıyorsun ve planlarına sadık kalıyorsun. Yatakta bildiğin kalıplar ve güvendiğin birikimlerin var. Bunları uygulamak senin için çok önemli ve en büyük zevki de bu şekilde alıyorsun.

 İnsanlar senin her şeyinin planlı olduğunu, yeni şeylere açık olmadığını söyleyebilirler. Kulak asma, bu düşünceleri seninle seviştikten sonra değişecek ya da çoktan değişti!

Seks burcun Boğa çıktı!

Seks burcun Boğa çıktı!

Venüs tarafından yönetilen Boğa burcu, senin yataktaki hareketlerine en çok uyan burç. Venüs, güzelliğin ve aşkın tanrıçası olan bir gezegen, aynı zamanda Boğa’dan gelen hayattan zevk alma seviyen de yatakta çok yüksek. Tahminimizce yatakta çok inatçısın, istediğin olsun istiyorsun, olmuyorsa da nazlanıyorsun. Sevişirken bütün duyularını kullanmak istiyorsun. Görmekten duymaya kadar bütün her şey senin çok önemli.

Seks burcun İkizler çıktı!

Seks burcun İkizler çıktı!

Yatakta, mitolojiye göre tanrıların elçisi olan Merkür tarafından yönetiliyorsun. Merak ve yaramazlık senin yataktaki motton. Öyle ki hep yeni şeyler denemek hoşuna gidiyor. Çok çabuk sıkılan bir yapın var, bu yüzden yatakta değişik oyunlar oynamak senin için seksi sıradanlıktan çıkartıyor. 

Ayrıca senin için uzun uzun sevişmeler de çok önemli. Seks, senin için 15 dakikalık bir olay değil, saatlerce sürecek; farklı şeyler deneyebileceğin bir deneyim!

Seks burcun Koç çıktı!

Seks burcun Koç çıktı!

Astrolojide Mars arzu  ve tutkunun gezegeni, senin de yataktaki seçimlerine bakacak olursak apaçık bir Koç gibi hareket ediyorsun. Tutkun ve arzun senin yatağı çok sevdiğini gösteriyor. Yatakta partnerine karşı dominant bir karakterin var. Senin için seks hayvani ve tutkulu olmalı, yoksa sıradan bir olaydan öteye geçmiyor. 

Sen cinselliğini Mars etkisinde yaşayan bir Koç’sun. Partnerin gerçekten şanslı, senin gibi seksi bu kadar tutkulu yaşayan biri az bulunur! Fakat seni çok bekletmeye gelmez zira başkasına uçup gitme şansın var… :)

Seks burcun Kova çıktı!

Seks burcun Kova çıktı!

Uranüs tarafından yönetilen zekanın burcu Kova senin yataktaki yansıman... Yatakta temkinli ve dominantsın ve bunu seçimlerine yansıtıyorsun. Yatakta hırçın olabilirsin ama genellikle sakin bir karakterin var; bu yüzden yatakta da her ne kadar farklı şeyleri denemek istesen de sakarlığının kurbanını olmamak için güvenli yerlerden yürüyorsun.

Seks burcun Oğlak çıktı!

Seks burcun Oğlak çıktı!

Yatağa geçene kadar partnerine zorlu zamanlar yaşatıyor olabilirsin, fakat etkilenmesi çok kolay birisin. Seksi bir gecelik veya şarapla gelen şık giyimli biri seni kolayca etkileyebilir. Yatakta da seçimlerin bunu gösteriyor zira sen güzel arkadaşım yatakta gayet yumuşak hareket etmeyi seven romantik birisin. 

Kalıplardan uzaklaşmadan maksimum zevki ve aşkı hissetmek istiyorsun, seks senin için aynı zamanda ruhların sevişmesi, tek gecelik olsa bile değişmiyor, sen kolay aşık olan, aşkını dorukta yaşayan birisin.

Seks burcun Terazi çıktı!

Seks burcun Terazi çıktı!

Yatakta Venüs tarafından kontrol edilen Terazi burcusun! Afrodit senin yöneticin, güzellik ve denge senin için çok önemli. Yatakta kontrol elinde olsun istiyorsun. Uçuk kaçık şeyler senin için hiç mi hiç ilgi çekici değil. Fazla sert veya fazla soft değil, tam ayarında hepsinden olmalı. 

Kısa bir sevişme sana göre değil, tüm geceyi doldurabilirsin fakat her şey dozunda olmalı. Senin istediklerini verebilecek birini bulduğunda onlara olağanüstü deneyimler yaşatabilir, kendinden geçebilirsin.

Seks burcun Yay çıktı

Seks burcun Yay çıktı

Jüpiter tarafından yönetilen Yay, senin yataktaki burcun! Burçlar arasında en maceracı olan burca sahip olman şaşırtıcı olmamalı, şimdiden kulağa eğlenceli geliyor değil mi? İlginç şeyler denemek, farklı yerlerde sevişmek, insanları tahrik etmek senin için zevk verici şeyler olmalı. 

Doğuştan yeteneklisin. Yatağa gelindiğinde cesur seçimlerin ile partnerini kendine bağlıyor sonra da okun yaydan çıkması gibi partnerinin hatıralarına saplanıyorsun. Bir gecelik performansın bile akılda kalmana yeter!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
445
309
264
175
136
98
55
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
portside

Seks dediler koştum geldim. Onda da koç çıktın havan gibi birşey yapıyorsun dediler küstüm gidiyorum