Görüş Bildir
Haberler
24 Ocak 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

24 Ocak 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

adem kara
24.01.2014 - 09:05
İçeriğin Devamı Aşağıda

24 Ocak 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, burcun sonunda doğduysan Mars’ın Ayla kavuşumu duygusal patlamalara sebep olmamalı. Duygusal yaşamında mutlu olabilmek için daha sabırlı olman şart olmuş. Aile bireyleriyle münakaşa etmekten kaçınmalısın. Başkalarının fikirlerine sana ters bile geliyor olsa da saygı duymakla yükümlüsün. Farklı beklentiler içinde olmamalısın.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, günlük masraflarını azaltmaya bakmalısın. Tasarruf yapmadığın zaman maddi zorlukla karşılaşabilirsin. Hem özel hayatında hem de iş hayatında gerginsin. Huzursuzluğun gözden kaçmıyor.kederli günleri arkada bırakacak. Neşeli ve eğlenceli günlere ulaşacaksın. Duygularını kontrol edebildiğin sürece huzurdasın. Mutlusun.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, burcunun yöneticisi Merkür’ün anlaşma sağlamana büyük katkısı olacaktır. İş hayatındaki huzursuzluğun aşk hayatına yansımasına engel olmalısın. Önemli bir sorun olsa da bunu mantıklı biçimde çözüme kavuşturacaksın. Ama evin bunun çözüm yeri değil. İş hayatında değişiklik yapmanın zamanı değil.

 Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Mars’ın senin için gönderisi iyi olmayabilir. Girişimde bulunmak için bir süre daha beklemelisin yeni bir işe atılmanın zamanı değil. Bugünkü durumunu korumaya çalışmakla iyi edebilirsin. Aşk yaşamında bir haber alacaksın. Zoru başarmadan mutluluğu yakalayamazsın. Maddi zorlukları aşman biraz güç olabilir.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Ayla Merkür’ün Mars’la ilişkisi senin için çok olumlu. Bunu değerlendirmelisin. Yeni anlaşmalar  ilişkiler toplantılar başlayabilir. Biri iş hayatında başarıya ulaşman için yardımcı olacak. Arkadaşlarına karşı hoşgörülü bir tavır alabilirsin. İşlerini hafifletip dinlenmeye de zaman ayırmalısın. Kısa bir yolculuğa çıkabilirsin.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, iyimserliğin üstünde her şeye olumlu bakabileceksin. Kendine güvenmelisin başkalarının sözlerine kapılmadığın takdirde başarıyı yakalaman kolay olacak. Sakin kalmaya önceden karar vermelisin. İş hayatında bir huzursuzluk baş gösterebilir. Varsın olsun gelir gider.aşk hayatında mutluluk alacağın habere bağlı.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, güzel bir gün olacak konuşmalar anlaşmalar yazışmalar çalan telefonlar gelen haberler vb. bunlardan memnunluk verici sonuçlar elde edebilirsin. İstemediğin halde bir yolculuğa çıkma ihtimalin güçlü. Uzaklarda bulunan birinden bir mesajın var. Halledilmesine imkan olmadığını sandığın mesele bugünlerde kendiliğinden  hallolacak.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, sıradan bir gün geçirebilirsin.Gerek iş gerekse de aşk hayatında önemli bir değişiklik olmayacak. Çoktandır görmediğin birine rastlayıp sevinmenin dışında. Ortaya çıkan sorunlar nedeniyle yorgun olduğunu hissedeceksin. Sevdiklerine karşı takındığın şüpheci tavırlar etrafta oldukça garip karşılanıyor.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, Mars terazi burcundan geçerken Ay ve Merkür’le anlaşıyor ve hepsi birlikte seni her ne yapıyorsan destekliyorlar. Sevdiğine karşı daha müşvik ve sevecen davranmalısın. Mutlu olmayı istiyorsan her şeyden önce sevdiğine güven duymalısın. Başkalarından ne duyduğuna değil. Kendi görüşlerine inanmalısın.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sıralarda işlerinde beklenmedik bir yenilik olabilir. Yakınlarınla tartışmalara girmekten kaçınmalısın. Sevdiğin kişiyle arana mesafe koymaktan vazgeç. Durumundan şikayet etmeye hiç hakkın yok.adalet yerini bulacak ve sen hak ettiğinden fazlasını alamayacaksın. Aşk hayatındaki pürüzler de zamanla halledilecek.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, hayatının en neşeli devresine girdiğini anlayarak sevineceksin. Bu günlerinin değerini bilmelisin. Güneş ve Merkür burcunda ve bu seni her zamankinden çok akıllı istekli arzulu konuşkan ve hoşgörü sahibi kılacaktır. İletişim kurmak ve arkadaş edinmek kendini ifade ederken zorlanmamak olayları düzene koyacaktır.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, hayata olumlu yönden bakmayı sürdürmektesin. Neşeli bir gün geçirebilirsin. Olaylar senin istediğin biçimde hallolacak. His hayatında huzura kavuşacaksın. Geçici ilişkilerden uzak durmaya çalışırken ciddi ilişkiler düşlemektesin.Sevdiklerinin sana karşı son derece anlayışlı davranmaları  neşeni arttıracak.

haberoku24.com

Kaynak: http://www.haberoku24.com/burc-yoruml...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0