Görüş Bildir
Haberler
23 Ocak 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

23 Ocak 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

adem kara
23.01.2014 - 10:33
İçeriğin Devamı Aşağıda

23 Ocak 2014 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu:

Aile duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Sevdiklerinizle bir araya gelecek ve sıcak konuşmalar yapacaksınız. Geçmişi sorgulamak ve eski konuları sevdiklerinizle paylaşmaktan hoşnut kalacaksınız. Ailenizin üzerinizdeki gücünüzü inkar etmiyorsunuz. Bugün, kendinizi ifade edecek güçlü bir enerji içindesiniz.

23 Ocak 2014 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu:

Yakın dostlarınızla birlikte ortak çalışmalar içindesiniz. Kardeşlerinizle birlikte kısa yolculuklar yapabilir, yakın bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Başarılı bir iletişim tablosu çiziyorsunuz. Yardımlaşma konusunda istekli ve yapıcısınız. Bugün, bilginizi kullanabileceğiniz alanlar seçiyorsunuz.

23 Ocak 2014 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu:

Maddi konulara duygusal yaklaşım içindesiniz. Ailenizle ve annenizle ilgili bazı parasal ilişkileriniz gündeme gelecek. İşinizle ilgili yeni değişimler arzuluyorsunuz. Karar vermeden önce adımlarınızı sağlam bir şekilde hesaplamalısınız. Aşk konusunda yeni ortamlara girecek karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.

23 Ocak 2014 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu:

Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Satürn gezegeni size destek veriyor. Daha kararlı ve mantıklısınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Olaylara yaklaşım tarzınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Karşı tarafla aranızda bazı güç oluşumu içinde olacaksınız. Kişisel çekim gücünüz çok fazla.

23 Ocak 2014 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu:

Hedefiniz hep zor işler. Gözünüz yükseklerde. Mars'tan olumlu etkiler alıyorsunuz. Duygusal konularda kendinizi daha iyi ifade edecek amaçlarınıza yaklaşıyorsunuz. Sevdiğiniz kişiyi yüceltmesini iyi biliyorsunuz. Bugün, ikiniz için farklı bir gün.Gizlediğiniz duygularınızı onunla paylaşabilirsiniz.

23 Ocak 2014 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu:

Hislerinizde yanılmıyorsunuz. Yeni işler için atağa kalkmalı ve arkadaşlarınızla gerekli iletişimi gündeme getirmelisiniz. İşbirliğini seviyor olmanız bir çok dost çevrenizin de çoğalmasına neden oluyor. Bugün, partnerinizi ikna edici konuşmalar yapacaksınız. Aşkta kolay olmadığınızı sevdiğiniz kişi çok iyi biliyor.

23 Ocak 2014 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu:

İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz, olayları takmıyorsunuz. Ay tepe evinizde ilerliyor ve romantik ve duygusal konularda dikkat çekici davranışlarınızla göz dolduruyorsunuz. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

23 Ocak 2014 Perşembe AKREP Burcu Yorumu:

İşinizde güçlü olmak için her türlü zorluklara katlanıyorsunuz. Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. İkinci yönetici gezegeniniz Mars, maddeye olan bağımlılığınızı daha belirgin bir hale getiriyor. Kendinizi yeniden sınayacak ve tecrübelerinizi ortaya koyacak çalışmalara yöneleceksiniz.

23 Ocak 2014 Perşembe YAY Burcu Yorumu:

İşinizde başarısızlığa tahammül edemiyorsunuz. Bugün tatil günü olmasına rağmen, yeni işgününün hesaplarını yapıyorsunuz. Duygusal yaşamınızı etkileyecek maddesel konuların ortaya çıkmasıyla kafanızı iyice karışabilir. Başkalarının menfaatleri için, size yaklaşımları gözünüzden kaçmıyor ve önleminizi alıyorsunuz.

23 Ocak 2014 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu:

Sistemli yapınız yüzünden çevrenizle ters düşme olasılığınız var. Özellikle, bugün size karşı çıkabilirler. Dikkatli olmalı ve enerjini yansıtabileceğiniz kişilerle aynı ortamı paylaşmalısınız. Duygularınızda her zamanki gizliliğinizden kurtuluyor ve konulara daha akılcı yaklaşıyorsunuz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte olacaksınız.

23 Ocak 2014 Perşembe KOVA Burcu Yorumu:

Sürekli kendinizi aşma eğilimi içinde olmanız, sizi her konuda farklı ve anlaşılmaz kılıyor. Yine yeni projeler peşindesiniz. Beraber çalışacağınız kişileri sınayarak seçiyorsunuz. Duygusal konularda aşkın her türlüsü size ilginç geliyor ve kişilere şans vermenin hiçbir sakıncası olmadığını farkındasınız.

23 Ocak 2014 Perşembe BALIK Burcu Yorumu:

Ay, kombinasyon burcunuz Yengeç'e geçti ve gözlemciliğinizi güçlendirdi. Bu durumda sürekli içinizden yorum yapmanız sizin aleyhinize gelişebilir. Net olmamakla yargılanabilirsiniz. İlişkinizde yanılma payınızın da olabileceğinizi unutmamalısınız. Bugün, olayların farklı boyutunu göreceksiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0