Görüş Bildir
Haberler
2017'NİN EN İYİ 10 KORKU OYUNU!

2017'NİN EN İYİ 10 KORKU OYUNU!

Hilal Dilek
02.06.2017 - 12:12

REZİDENT EVİL 7: BİOHAZARD

BU EN ÇOK ÜRPERECEĞİNİZ KORKU OYUNLARINDAN BİRİDİR ÇÜNKÜ OYUNDA BİR SEVGİLİNİZ 3 SENEDİR KAYIPTIR. ÇÜNKÜ KIZI KAÇIRMIŞLARDIR VE SEVGİLİNİZİ BULMAK İÇİN BÜYÜK BİR MACERAYA ATILIRSINIZ!

İçeriğin Devamı Aşağıda

OUTLAST 2

BU KORKU OYUNUNUN GRAFİKLERİ MUHTEŞEM OYNAMANIZI TAVSİYE ETTİĞİM OYUNLARDANDIR. BU OYUNUN HİKAYESİ İSE SİZ BİR HEBERCİSİNİZ VE HABER YAPMAK İÇİN BİR YERİ ARAŞTIRMAYA ÇIKARSINIZ HELİKOPTERDE ELİNİZDE KAMERA VE KARINIZ VARDIR HELİKOPTER DÜŞER VE MACERAYA BAŞLARSINIZ!

VİSAGE

Özellikle hiper realistik görsellerle yaratılmış bir evin dar koridorlarının, sessizlik ile birleşip aşırı korkutucu bir hal alması, oyuncuları derinden etkilemişti.

WE HAPPY FEW

Öncelikle We Happy Few, birinci şahıs kamera açısıyla oynanan hayatta kalmaya dayalı bir macera oyunu olarak, çeşitli eşyalar toplayarak birleştirme, görevler yapma, kısmen serbestlik de tanımasıyla oldukça ilgi çekici bir yapım. Oyunun en önemli özelliklerinden biri olan crafting sistemi, oyun ilerledikçe tekdüze gelse de oluşturabileceğimiz ilaç, giysi, silah gibi eşyalarla şimdilik yeterli düzeyde bulunuyor.

HERE THEY LİE

Playstation VR için artık çok kısa bir süre kaldı. Sistemin satışa çıkması ile birlikte hem Sony kanadında hem de üçüncü parti firmalardan bir sürü oyun gelecek.

FRİDAY THE 13TH

FİLMİ DE OLAN FRİDAY THE 13TH TÜRKÇE ANLAMIYLA 13. CUMA OYUNU İLE KARŞINIZDA MASKELİ VE ELİNDE TESTERE İLE DOLAŞAN BİRİSİNDEN KORKAR MISNIZ YOKSA CESARETLİ MİSİNİZ GÖSTERİN BAKALIM.

İçeriğin Devamı Aşağıda

OBSERVER

Layers of Fear'ın yapımcıları PC platformuna özel yeni oyunları Observer'ı tanıttılar. Tanıtım fragmanı biraz tuhaf, ilginç ve hayli korkutucu olacağının sinyallerini veriyor. Yapımcı Rafal Basaj'ın anlattığına göre oyunda özel bir polis timi konu alınacak. Bu tim insan zihni ve hafızalarını hackleme yeteneğine sahip olacak.

ROUTİNE

4 Kişilik Lunar Software tarafından geliştirilen ve Indie Game: The Movie'den etkilenerek yapılmaya başlanan ayda geçecek korku oyunu Routine gelecek yılın en korkunç oyunu olmaya aday! Uzayın boşluğunu ve yalnızlığını bilinmeyenin beklentisiyle harmanlayacak bağımsız Routine, oldukça iddialı geliyor!

THROUGH THE WOODS

Özellikle Nors ve Japon mitolojisini belli oranda birleştiren ve mitolojik korku öğelerini de büyük oranda kullanan Through the Woods'da el fenerimiz sayesinde karanlık ve tehlikeli bir ormanda hayatta kalmaya çalışıp içinde bulunduğumuz gizemli olayı çözeceğiz.

PUNİTY P.T

ESKİ OLMASINA RAĞMEN YENİ VERSİYONU İLE KARŞIMIZ ÇIKAN PUNİTY BU SEFER DAHA UZUN İLK ÇIKAN VERSİYONU İSE ÇALIŞMA VE OYUNA ALIŞMA AMAÇLIYMIŞ.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hilal Dilek

herkes istediği içeriği yazabilir